reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Ja jestem do 4 pażdziernika w domku najlepiej chyba by w weekend to zaplanować wtedy mężowie bedą robić za driverów ;D

reklama
Jak trafię szóstkę w totka to mogę jechać choćby zaraz, też się w tym roku nie wyrabiam z kasą, właśnie zostałam zmuszona do wymiany okien i niestety mogę zapomnieć o rozrywkach wszelkich.
Za to za rok już mam plan - Finlandia, choćby nie wiem co! i to przynajmniej na tydzień. Juz zaczęłam kitrać kasę na ten cel, jak usłyszycie, że gdzieś dofinansowują wczasy to dajcie mi znać ;)

Jestem za Warszawą. No i oczywiście też weekend. Może by tak we wrześniu? bo chyba w sierpniu to już się nie zgadamy. Tylko trzeba by to jakoś tak wymyślić, żeby i Antares była w stolicy a nie w Hiszpanii ;)

Ja do Warszawy chętnie bo mam tam siorkę i chętnie ją odwiedzę przy okazji :) wrzesień też pasuje chociaż będę też chciała jechać koło 20 października do niej na urodzinki

reklama
A ja mom 24 października :) zawsze moje ekhm 29 urodziny moga być pretekstem..... :)

suchajcie dziewczyny - serio serio - pomyślmy i sie spotkajmy.Ale będzie bosko.Czuje luzik w ramionkach :)

Do góry