reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Kira, musisz sie troche podenerwować jak każda przyzwoita panna małoda ;D
Duuuzo załatwiania, kombinowania, myślenia, masa nerwów, potem Ten Dzień minie jak z bicza strzelił i już będzie szczęście na całe życie :) i piękne zdjęcia ;D
Trzymaj się dzielnie!

Heh... dzoieki za podtrzymanie na duchu. ja sie stresuje glownie tym, jak mala to przetrzyma (jakos musi wytrwac od 11:30 kiedy zaczynamy zdjecia do 19:15 kiedy bedzie po chrzcinach). Bierzemy wozek, wiec bedzie miala gdzie lulac, ale... No jakos mi jej szkoda ;-(
Zdjecia juz umowione :-) Fotografuje znajomy :-) (ten od zdjec z Emilka, brzuszkowych i wieeeeelu innych, ktorych nie pokazywalam). Znamy sie zdjeciowo super i jestesmy juz zgranym zespolem (gorzej z cala reszta osob, ktore maja byc na zdjeciach, ... no moze poza moja swidkowa, z ktora tez juz robilysmy u niego zdjecia, jak znajde , to pokarze na odpowiednim watku) :-)
Jakos bedzie :-) Juz wszystko ustalone, zamowione, tylko do odbioru :-)

:) :) :)Kira kurcze dużo szczęścia a nerwy to normalka jak przed każdą sesją wyjdź pokarz się ten pierwszy krok :) te słowa wszystkich jak pięknie wyglądasz itd a potem zakręcisz się na obcasie i już wszystko bajkowo pełen luzik :) :) :) :) no a potem to już inna bajka

ello :) My wróciliśmy już z urlopiku bo mąż musi pracować :) Było super... dzieciaczki sobie pogadały i pobawiły się razem a my nagadałyśmy się do woli :) fotki później w wątku fotkowym hehe. A jutro jeszcze na Hel się z młodym wybieram i koniec wczasów buuuuuu

reklama
Koniecznie się pochwal jak Wam się wypoczywało, jak się tak naczytam i napatrzę to może się poczuję jak to ja bym na wczasach była :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry