reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
A, w sumie to nic. Padam na dziób. Dzisiaj wyszłam z pracy za dwadzieścia siódma ::). Nie mogę się doczekac urlopu Prezesa, bo on już chyba bardzo zmęczony jest, pracuje strasznie slamazarnie, a ja siłą rzeczy z nim :mad:. Ani bb poczytać w pracy, ani nic nie mogę :( Ino Skype u mnie non stop chodzi.

jesli chodzi u mnie o chrzciny to byl problem i to znajomy ksiadz Mamy Roberta stwierdzil ze bez slubu naszego to dupa bo niby przyszlo takie zarzadzenie z watykanu
akurat juz w to wieze :p :p a i stwierdzil ze on moze dac nam slub no tak ja wystapila bym w spodnaich i koszuli bo chrzciny maja byc 29 lipca wiec za zadne skarby nic bym nie kupila a tak poza tym to jakim prawem nakazuja slubu przeciez jesli ktos nieche
u nas to akurat inna jest kwestja
ale tesciowa przyszla dla scislosci :D porozmawiala z jakims inny i jest git

jem sobie spokojnie śniadanie aż tu nagle mój ślubny włącza jedynkę a tam Moda na sukces... no buahahaha aż się zakrztusiłam Tejlor umarła na chwilę i gada z duchem no padnę :) ;D ;D ;D.

Hehe miłego weekendu życzę wszystkim... mój raczej nie będzie do miłych należał gdyż właśnie wyjeżdzamy do teściów :p :p. Papa

witam dziewczynki
ja tez sie zdziwilam ze tez w soboty tego gniota puszczaja
ostatnio w programie tele sprawdzilam z ciekawosci ktroy magiczny odcinek jest 2900 z kawalkiem
jezu ze oni maja sile

Nikita przesyłamy całuski dla Klaudi i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia
Magduska pisze:
jem sobie spokojnie śniadanie aż tu nagle mój ślubny włącza jedynkę a tam Moda na sukces... no buahahaha aż się zakrztusiłam Tejlor umarła na chwilę i gada z duchem no padnę :) ;D ;D ;D.

Hehe miłego weekendu życzę wszystkim... mój raczej nie będzie do miłych należał gdyż właśnie wyjeżdzamy do teściów :p :p. Papa
ja ogladałam wiadomosci,a po nich zaczal sie wlasnie ten boski serial,który pamietam jeszcze z podstawówki,moja babcia byla jego fanka,ale jakies 1800 odcinków wstecz. ;D

anetko dziekujemy za zyczenia jest juz troche lepiej
teraz tez Kaludia moze obejzec pierwsze odcinki nadobre i na zle przeciez jej na swieie nie bylo :) ;D ;D ;D ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry