reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ja jeszcze niewiem. Zoo? fajnie sie tam spaceruje, wszystko gra, a potem biegiem do wyjscia, bo juz nie mam siły ;D. Tylke hektarów ! Ale co tam! Dawno nie byłam i bym poszła. Ale niewiem czy w niedziele, choc planów jeszce nie mamy, ale niewiem jak meżus bo na nocke idzie, a ja bez auta jestem :( .
No i idziemy do ksiedza, trza chrzciny załatwiać. Czy u ksiedza juz zaklepuje sie termin? jak to wyglada? mam nadzieje ze zadnych spotkan nie ma, co?

Ewako, ja bez samochodu na standardzie, więc jeżeli się z tym księdzem wyrobisz to dasz radę i busem,. Poza tym kto powiedział, że trzeba wszystkie zwierzaki oglądać, jest tam też bar z zapiekankami pod parasolanmi :p :D
Antares, a Ty jak?? No i Nikita jak się namyśli jechać z daleka :)

hopla ja chętnie na spotkanie ale teraz wieczorkami lub w weekendy.Melduje sie z robo.Myslałam, ze bedzie gorzej ale jest calkiem fajnie.Tak wieć miejcie mnie na uwadze dziewczęta przy okazji planowania wypadu w soboty np :)

nie mogę się oprzec, żeby nie pokazac wam ile radości sprawia Zuzi siadanie (tu bo nie mogę na "postępach").
Generalnie jak nie siedzi to ryczy, jak siedzi to pełen uśmiech i nie słucha mnie wcale jak jej tłumaczę, że jest jeszcze za malutka na siedzenie ;)

reklama
Do góry