reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
A zjęcie super faktycznie, ja też proszę o więcej!!!
Na kościelny musimy jakiegoś fotografa dobrogo znaleźć, bo z cywilnego ani jednego ładnego zdjęcia nie mamay :( Nie no jedno mamy:
slub2zq.jpg

Minio mój padł właśnie po randce :) zauroczony Oleńką :) jejku jaka ta mała jest słodka :) i jak się przeuroczo zaczęła do cioci Madzi uśmiechać :) łapała Misia rączką :) cudo !!
aaa i jak Karolla gada że wygląda jak foka to KŁAMIE JAK Z NUT!! :) chciałabym być taką foką :) kurcze laska pierwsza klasa!! no :) żeby nie było że się w Karolci naszej zakochałam :)
Spacer super. Dzięki Karolla miło się z Tobą spacerkuje :)

reklama
Magdsuka i vice versa a nasze dzieci dzisiaj zapatrzone w siebie że ho ho ;D i nie mogę się nadziwić jak Michałek urósł kawaler jak nic ;)
to co jutro powtórka ? ;D ;D ;D Ach jak cudnie wiaterek wieje znad morza nad bulwarem i te lody mniam ;D ;D
a co do laski to ech już mi sie gadac nie chce ;) ;)

Do góry