reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Klara trzymamy kciuki za maleństwo siostry, będzie dobrze!!

Co do urodzinek to najlepsze życzonka dla Tomka od bliźniaka :) TO NAJLEPSZY ZNAK :)

reklama
Klara bedzie dobrze!!! Trzymamy mocniachno kciuki!!!
Kira chyba dzsiaiaj miala nad morze jechac, ale ma fajnie.
Karolla, zyczonka dla Tomka:)

Magda, wpadaj do nas czesto. Bedzie dobrze, najgorszy poczatek. Trzymaj sie cieplo.

UWAGA

Proponuję zgłosić do moderatora, żeby zamknąć dla ludzi z zewnątrz wątek chociaż ten ze zdjęciami naszych pociech, właśnie poczytałam w necie o kradzieżach zdjęć i aż mi włos na głowie się jeży.
Wiem, że mamy mieć zamknięty cały dział i dostępny tylko dla nas ale kiedy to nastapi tego nie wie nikt. Inne dziewczyny np. marcówki mają zamknięty wątek ze zdjęciami i proponuję zrobić to samo - co wy na to????

Asia to super poczekamy co powiedzą pozostałe dziewczyny i zrobimy wątek chociaż ten jeden zamknięty co by zdjęcia naszych dzieci po necie nie latały.

Klara trzymamy kciuki za Malenstwo,wszystko bedzie dobrze :)

Karolla dolanczamy sie do zyczen urodzinowych dla meza

Co do zamkniecia watku jestem za :)

reklama
Do góry