reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
ewako pisze:
Misi gratulujemy !!!
Sorry jestem nie w temacie- czego gratulujemy.

A tak w ogóle to witam po małej przerwie. Zrobiło się ciepło na dworze- chodziłam na długie spacery i mi troche czasu zaczeło brakowac.
Ale malduje, że wciąz jesteśmy, choć tylko do niedzieli, bo przyjeżdża moja siostrunia z Anglii i jedziemy na 3tyg. do rodziców. Nie widziałam siostry juz rok, ale zleciało :(

Nic dzis nie piszę, bo spędzałam ostatnie chwile z Marysią. Jutro do pracy. Trzymajcie się, będę dużo rzadziej zaglądać, ale będę. Wieczorami. Chyba, ze w robo znajdę chwilę. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MAM I DZIECIAKÓW :-* :-* :-*. Boże, jak to szybko zleciało... :( :( :(

Madzia zobaczysz może początek bedzie dla CIebie trudny ale potem bedzie tylko łatwiej !

Wczoraj byli znajomi z synkiem miesiecznym Mateuszkiem i kumpela mówi mi że idzie za 3 miesiace do robo bo nie wyobraża sobie siedzenia w domu
a naprawde sytuacje finansową mają super maż sam w zupełności baaardzo dobrze zarabia ale kumpela ma ambicje zawodowe hmmm powiedziałam jej
że wiele babek by wszystko oddało by móc siedziec z dzieckiem!

My dzisiaj obiadek rodzinny mieliśmy znaczy sie z teściami bo mój mężuś 28 latek skóńczył akurat :D i mała imprezka była! Heh ponoć najsłynniejsi bliźniacy
też dziś urodzeni haha!

Kobitki ja też nie w temacie czego Misi gratulujemy ???? Wyczytałam tylko że zastoje Ciebie Misiaczku dopadły współczucie znam ten ból oczywiście życzę duuużo zdrówka..
a teraz z innej beczki moja siostra urodziła wczoraj o 15 maleństwo żyje waży 750 g stan ciężki ale nie tracimy nadzieji jest taka maleńka jak laleczka bo to córcia

klara gratulujemy misi 4 miejsca w konkursie z tym zdjeciem

trzymym kciuki za twoja siostre i jej coreczke klara informuj nas

karolla dla meza sto lat

reklama
Boże drogi, takie maleństwo :( Klara, trzymamy kciuki mocno za tą laleczkę :-*

Karolla Gratki dla męża z okazji urodzinek !!! faktycznie to data sławnych bliźniaków, między innymi nasi Kaczyńscy bliźniacy się urodzili 18 czerwca :) oraz Jan Maria Rokita ;) a na pocieszenie Paul McCartney :) hihi mój to tak na pograniczu się urodził bo 21 czerwca to dzien przejścia z bliźniąt na raczka w horoskopie

Do góry