reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla slicznie dziekuje za starania,ale ja tego nie mam ,widocznie jakies inne ustawienia srtony...hmmmm na gorze mam same reklamy i nie ma HEJ kacha...

reklama
Dziusia dobre :laugh:, przeczytałam to mojemu miśkowi (kibic wszelkich sportów grupowych z piłką) i chyba mu się to podobało ;)

Kurcze to ja mam dobrze że moj maż mi powiedział że jakoś go te mistrzostwa nie rajcują ze względu na skład ;) naszej reprezentacji ale oglądać bedziemy!!! ;D

Mój mąż też za piłką nie przepada wcale, ale dziś wieczorem się posolidaryzujemy z narodem. Przy butelce Ballantine'sa. Znaczy się ja będę patrzeć jak Arek ją opróżnia, bo łyskacza nie lubię ;D Nawet flagę chciałam wywiesić, ale się nie będę wygłupiać :D.

reklama
Ja sobie Galę fundnęłam z koszulką biało-czerwoną w prezencie i sie zdołowałam jak zobaczyłam Przybylską chuda szkapę po porodzie :( no nic
POLSKA BIAłO-CZERWONI!!!

Do góry