reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Zaglosowane :-)
U mnie Tracy to masakra.
Wkladam do lozeczka, jak widze, ze lulanko sie zbliza (trzemy oczka etc., ale nie jest za pozno).
Mloda nagle robi sie rozbawiona i gada :-)
No to czekam :-)
Zaczyna od nowa byc spiaca.
Zaczyna ryczec. Biore na rece. Uspokoja sie. Wkladam do lozeczka. zaczyna ryczec. I tak kilka razy ten rytual. Za ktoryms razem branie na raczki, przytulanie przestaje skutkowac i wyje.... Raz zaliczyla prawie godzinny koncert. Taki z szarpaniem mnie za wlosy, drapaniem etc.
Jak to ma byc, skoro moje dziecie po tej metodzie jest nie do uspokojenia??
Zasypia tylko wtulona we mnie. Albo opcja z cyckiem w buzi, albo bez??
Jakies pomysly??
W lozeczku nie spi juz w ogole ;-(

Kira no właśnie - cierpliwość. U nas pierwszy dzień polegał na tym, że rzymałam małą na rękach i usypiała mi na rękach, ale siedziałyśmy koło łóżeczka. Potem było tylko lepiej.

Karola, a kiedy moze mi sie skonczyc cierpliwosc??
Ja wymieklam po prawie 3 tygodniach... Chyba i tak na dlugo mi wystarczylo samozaparcia. Nie dawalam juz rad (nie zawsze mial mnie kto zastapic...)
Ale uwaga...
Dzisiaj po tych moich zalach forumowych polozylam mala do lozeczka. Usnela :-) Za pierwszym razem!!!!! :-)
I spi juz prawie godzinke :-)

Ja też zagłosowałam na Miśke ach niech jej będzie ;D
U nas spanko juz w ustalonych porach, zasłoniete rolety, karuzela i po 15min śpimka !

Kacha na samej górze masz okienko aktualności kliknij tam jest konkurs ze zdjeciami i jest Misi zdjęcie z Wiktorio !

Ola śpi w domku ze 2 razy po 40-60 min w tym raz na spacerze ok 60 min ale to różnie czasem po spacerze przesypia jeszcze
na tarasie 30 -60 min ! ok 12.00 spi na spacerze lub w domu i ok 16.00 śpi po 40-60 min !

reklama
Na samej górze jest chmurka z napisem Hej kacha !! I obok chmurki powinno być to okienko!
zrobiłam Ci fotke aktualnosci to jest to okienko na samej górze !

Do góry