reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Wiecie, te trzy mecze polskiej reprezentacji tez bym przezyła i nawet pewnie obejrzała... ale:
- moj mąz nie lubi ze mną oglądac meczów, bo zazwyczaj wykraczę wynik... oczywiście jego niezadawalący ;)
- na mecze Polski idzie do knajpy (przynajmniej w domu będzie cicho)
A codzienny piłkarski maraton... ufff, no cóz trzeba będzie przezyć.
Wolę siatkówkę.

Tez se kupiłam koszulkę z Galą a'la Przybylska. A co. Jak świrować to na maxa ;D. Wszędzie były juz tylko XL-ki, no to se myślę, kupię, jak będzie wielka to oddam mamie. Wyjmuję toto z woreczka i co widzę ? Widzę, że dobrze, że kupiłam XL-kę, bo choć na brzuszku wisi, to cycki akurat wlazły ;D. Te chińskie rozmiary...Pigmejowaty naród :D.

Heh ja też mam XL szukałam M lub L no ale nie było otwieram i co widzę to malutkie jak nic u mnie na brzuchu sie ładnie układa czyt.opina ;)
ale Madzia kochanie to nie z Chin tym razem luknij na metke Made in Bangladesz - co by nie mówić malutkie ;)

a tak wyglądam z naszym znajomym Wu jednym z większych Chińczyków ;D

reklama
Do góry