reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
O rany Remeny mój też Tomek i też wyjechał kurna czy to nie ten sam ;D może to bigamista jakiś i my same a on do tej trzeciej pojechał ;D buhahah !

Która tu na forum ma męża Tomasza, przyznac się proszę, znajdziemy ta trzecią ;)

100 lat dla Matiego!!!!
tort.jpg

yyy a tak w ogóle to mam doła dzisiaj, pogoda do bani wiec zapowiada sie siedzenie w chałupie w samotności :( :( rany ale mi źle .........

Co do metod Tracy to są rewelka tylko rodzice muszą być bardzo bardzo wytrwali.

U mnie moje dziecko już też kiepsko spało w dzień a teraz śpi po 3-4 godzinki jednorazowo hihi.

A rano owszem o 5 rano pobudka ale po godzince mamusia znów go usypia i mam spokój na godzinkę, potem mały buszuje ze 2 godzinki i śpi godzinkę.

Potem na spacerku 3-4 godzinki ;D

Najfajniej wieczorkiem bo zasypia koło 7-8 i już był momęt, że ciągle przy cycaniu na kolankach a teraz znów wróciły super chwile bo on chce w łóżeczku zasypiać ;D więc czasem wychodzę z pokoiku co by mu trochęswobody dać.

reklama
Yyyyy...mnie tez jest źle, miało byc słońce a wszędzie chmury, do wtorku musze oddać pracę w całości, dziecko ryczało od rana przeraźliwie a potem obsrało sie po pachy i śpi  z ojcem w wyrku.

A wieczorem musze iśc na koncert do Filharmonii Bałtyckiej, na świeże powietrze, wcale mi sie nie chce słuchać fortepianowego rzępolenia, zapewne w dodatku w deszczu, ale Prezes kupił bilety dla wszystkich i cala moja praca idzie z przyległościami więc i my też :(.

MATEUSZKU STO LAT !!!
index3pw.gif

Do góry