reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Aneta moja mala tak samo ,nie spi w dzien a co najgorsze jak jestem z nia w pokoju to ok bawi sie usmiecha ..tylko wyjde...ryk jakby ze skory ja obdzierali....i co tu robic...moze dzieciaczki wyczuwaja ze niedlugo do pracy wracamy i chca sie poprzytulac

Widać musze przywyknać do tego ze moje dziecie nie spi w dzień ;)
dzisiaj na szczescie maz w domu ,to mi troche pomoze

Hmm ja też póki co nie wracam ale Olcia pozostawiona sama z oceanem muzycznym potrafi leżeć z 30 min i gaworzyc do siebie a ja w tym czasie moge
cos zrobić jedno co dobre !

Ale tu ciiiicho dzisiaj!
A my zostałyśmy same, Tomek pojechał na konferencję, nie będzie go przez tydzień. Tak troche pusto w domku... Mam nadzieję że szybko zleci.

O rany Remeny mój też Tomek i też wyjechał kurna czy to nie ten sam ;D może to bigamista jakiś i my same a on do tej trzeciej pojechał ;D buhahah !

Jeśli chodzi o spanie, to moja mała w dzień praktycznie nie śpi, tylko podsypia. Jak ją wynoszę do innego pokoju żeby Wiktor nie przeszkadzał, to jest ryk. Za to wieczorem o 20.30 zasypia sama i śpi do 3,4.Miła odmiana, bo Wiki wogóle nie chciał spać

reklama
Co do spania to polecam metodę Tracy Hog. Iga też nie sypiała w dzień (a raczej sypiała po kilkanaście minut) a odkąd wprowadziliśmy "usamodzielnianie" istotna zmiana. W prawdzie to dopiero trzeci dzień - ale już widzę zmiany ;D

W poniedziałek (jak już obrobie sie z imprezką Matiego) to mogę wam wytłumaczyć co i jak (przynajmniej tym, które Tracy nie czytały) Dajcie znac czy jest taka potrzeba (bo Karolla chyba chciała)

Do góry