reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Hmm Karola jeśli powódz jest w Chinach to i tak jest bardzo małe prawdopodobieństwo że na nią trafi to olbrzymi kraj ;)
a nawet gdyby to mu zapakowałam do walizki dmuchane motylki na ramionka ;D poradzi sobie to duży chłopak ;D

reklama
Witamy wszystkich ponownie :-)
Wrocilysmy wczoraj po 4 tygodniach nad morzem :-)
Zaleglosci nawet nie probuje nadrabiac...
Odezwe sie, jak tylko bedzie mnie widac spod gory prania, ktora ze soba przywleklam :-)
Ps. ja lejsza tylko o 3 kg, ale mala za to wieksza o 1,5 :-)
Wcinamy juz pierwsze niesmale kesy stalego jedzonka :-)

Jak ja sie teraz przestawie na zyzie w bloku???????????

Kira nareszcie. Pierz szybciutko i opowiadaj jak było. No i gratulacje prawidłowych zmian wagowych :laugh:

Tak z innej beczki, do mamus znad morza, wiadomośc od mojej kolezanki nauczycielki:
Wyjeżdżam z dzieciakami z mojej szkoły nad morze. Niestety zrobili nam małą likwidację w PKP i wywalili pociąg którym mieliśmy jechać wieczorem 1 czerwca. Dowiedzialam się o tym wczoraj wieczorem. W tej sytuacji musimy jechać rano i domówić jeden nocleg nad morzem 1/2czerwca(Gdynia, Gdańsk, Sopot, Władysławowo, półwysep Helski-obojętnie). Niestety dzwonilam już po schroniskach, stanicach harcerskich, domach młodziezowych - nie muszę chyba mówić że szukam tanich:) noclegów). Wszystko jest zajęte.
Czy macie namiary na miejsca tanie-więc do 25 zł. Jest nas razem 24 osoby.
Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

Może któraś z Was cos takiego zna i mogłaby pomóc?
moj numer gg to 1867687

Dziekujemy za ponowne cieple przyjecie w lutowe grono :-)
Jak bylo i co porabialysmy zaraz pokaze :-) Poszukam tylko jakiegos watku, gdzie by to pasowalo :-)
Remeny, widze, ze natrafilas na ten sam problem, co moja mama jadaca do mnie nad morze ;-) Moze pasuje Wam jednak ten pociag, ktory jedzie z Krakowa przez Warszawe, Slupsk i inne takie (odchodzi wieczorkiem... to sa tanie linie pkp, jest strzezony, nie pamietam dokladnie czasu odjazdu, ale na 100% wieczorkiem, przedtem go nie bylo).

reklama
Do góry