reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Madziu senk ju
Przeczytała i krew mnie zalała bo sie dowiedziałam, że to sa bardzo wysokie podwyżki, bo jak ktoś zarabia 1500 to dostanie 75 zł. No a jak ktos nie zarabia??? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Ciekawe jaką podwyżke dostał mój minister.

reklama
my po szczepieniach,Marika wazy 6930 hahaha po mamusi :))) dzielna dziewczyna
dziewczyny a tak w ogole to gdzie KIRA jest? czy ja cos przeoczylam,jakis wyjazd czy co?

no i ciekawe jak sie sie nasze dwie damy czuja

a my w piatek do polski wyjezdzamy takze melduje ,ze nas do nastepnej niedzieli czyli do 21.05 nie bedzie

A my z Magduską byłyśmy na bulwarze w Gdyni na prawie 3 godz spacerku który Michaś przespał a moja Rozamunda ryczała i spała może z 15 min ::)
co za dziecko ale pogoda była super Madzia co za słonko i morze 20 metrów od nas ;D !!

Karolla ja za to miałam jazdę w drodze powrotnej.. Michaś obudził się 2 minuty po naszym rozstaniu i już na rączkach do domku był :).
Ale było super :) a Olcia to wyglądała jak laleczka w tym pięknym sweterku :)
Tu nawet widać kawałek sweterka :) i widzisz Karolla nie widać żeby Olcia płakała bo ją szczelnie ręką przysłoniłaś :) hihi

no i mój śpioch :)

reklama
Ech... powróciłam... P5rzebrnęłam przez nalot Piotrka brata z rodziną (od 1 maja dzieciaki, od 4 rodzice), komunię urządzaną u nas w domu, dokumentne porządki przwie do rana w sobotę, przygotowania do Piotrka matury- pisemna biologi-dzisiaj zdawał. Śledziłam tylko fotki naszych skarbów, bo na resztę nie miałam czasu. Ale nadrobię :)

Do góry