reklama
Madzia_S
Matka Polka
Antares77 pisze:
Madzia Kalosze w tak słoneczne dni? To se girki mozna odparzyć przeż
Można odparzyć. I na nic prążki, wrąbki i wypustki. Ale mus to mus, bo hormonom nadal stanowcze NIE.
Rybka, zazdroszczę wypadu. A właściwie to zazdroszczę dzidziusia, ktory je,śpi i sie śmieje. Li i jedynie. Ja sobie na to widać nie zasłużyłam .
Madzia_S
Matka Polka
CZy Wy też dostałyście dzisiaj maile od Radia Maryja ???
Rybka no to super, ze wypad sie udal, nie ma to jak dobra porcja relaksu na lonie natury.
No Madzie_S ja tez nic nie dostalam, moze stwierdzili, ze na obczyzne to nie ma po co slac? a podzielisz sie trescia czy jakas sekretna i rzeczywiscie jestes Wybrana?
No Madzie_S ja tez nic nie dostalam, moze stwierdzili, ze na obczyzne to nie ma po co slac? a podzielisz sie trescia czy jakas sekretna i rzeczywiscie jestes Wybrana?
Madzia_S
Matka Polka
Podzielę się jak wrócę do domu, bo jestem u rodziców.Nic w domu nie mogłam napisać, bo w kółko na rączki i na rączki,jak nie to w ryk, to się przesiadłam już na spacerówkę i w drogę. Teraz będę próbowała Marysię przekonać do słońca i ogrodu. Idę, bo nie umiem pisać na laptoku ;D
My dziś first time w spacerówce ale to był poroniony pomysł chociaż moje dziecie duże jest to i tak miałam wrażenie że wypada z wózka, wiec
do gondoli pod główke wsadziłam kocyk i już sobie wżej leży i świat widzi poczekamy jeszcze 1- 2 miesiace ... jeny co za pogoda piękna
ja sie na mahoń pieke na tarasie a dziecie śpi ;D żyć nie umierać!
do gondoli pod główke wsadziłam kocyk i już sobie wżej leży i świat widzi poczekamy jeszcze 1- 2 miesiace ... jeny co za pogoda piękna
ja sie na mahoń pieke na tarasie a dziecie śpi ;D żyć nie umierać!
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ech...karolla ale Ci zazdroszcze na moim tarasie sonko tylko do 12 i to nawet nie koniecznie....a co do spacerowki tez myslalam nad nia ale oczekam jeszcze z kesiac poza tym w gondoli mam mozliwosc ustwaienia wysokosci malucha moze nawet na polsiedzaco lezec
ech posprzatalam i ledwo stoje na nogach , a mama dzisiaj przyjezdza pomoge jej prace pisac dyplomowa ...ciekawe kto sie dzieckiem zajmie ;-)
ech posprzatalam i ledwo stoje na nogach , a mama dzisiaj przyjezdza pomoge jej prace pisac dyplomowa ...ciekawe kto sie dzieckiem zajmie ;-)
Madzia_S
Matka Polka
Marysi w spacerówce podobało się bardziej niż w gondoli. Może dlatego, ze ciaśniej. A w gondoli i tak miała podniesioną podłogę, spacerówa lżejsza i na płasko się rozkłada, mnie to na rękę nawet.
Maila dostałam takiego :
Bracia w wierze,
Członkowie Rodziny Radia Maryja!
Nasza strona WWW uległa gruntownej przemianie. Jesteśmy szczęśliwi mogąc zaprezentować Wam owoc naszych wielomiesięcznych starań. Oprócz dotychczasowych informacji na temat rozgłośni i Rodziny Radia Maryja, teraz dostępne są w Internecie także aktualności z życia Ojczyzny oraz Forum Przyjaciół Kultury, promujące światło nauki Chrystusa poprzez dialog i świadectwo ludzi myślących.
Zapraszamy serdecznie:
http://www.radiomaryja.pl/ <http://www.radiomaryja.be/>
Nie pamiętam, zebym się do jakiejś rodziny zapisywała, w szafie widziałam wprawdzie jakiś moherowy beret, ale to chyba po babci. Może to mąż... :angel:
tetka1 pisze:No Madzie_S ja tez nic nie dostalam, moze stwierdzili, ze na obczyzne to nie ma po co slac? a podzielisz sie trescia czy jakas sekretna i rzeczywiscie jestes Wybrana?
Maila dostałam takiego :
Bracia w wierze,
Członkowie Rodziny Radia Maryja!
Nasza strona WWW uległa gruntownej przemianie. Jesteśmy szczęśliwi mogąc zaprezentować Wam owoc naszych wielomiesięcznych starań. Oprócz dotychczasowych informacji na temat rozgłośni i Rodziny Radia Maryja, teraz dostępne są w Internecie także aktualności z życia Ojczyzny oraz Forum Przyjaciół Kultury, promujące światło nauki Chrystusa poprzez dialog i świadectwo ludzi myślących.
Zapraszamy serdecznie:
http://www.radiomaryja.pl/ <http://www.radiomaryja.be/>
Nie pamiętam, zebym się do jakiejś rodziny zapisywała, w szafie widziałam wprawdzie jakiś moherowy beret, ale to chyba po babci. Może to mąż... :angel:
reklama
karola7
Fanka BB :)
No, no Madzia to męża pozazdrościć . Mam nadzieje, że za przykładem męża będziesz teraz sumiennie czytywała ową strone zamiast tu czas na bb marnowac
DZiewczyny głosowałyście już na historyjki z życia odkrywcy? (link w aktualnościach). Bo widze, że nasze dwie koleżanki opisały sie trochę - więc może im pomozemy wygrac te pieluchy :laugh:
DZiewczyny głosowałyście już na historyjki z życia odkrywcy? (link w aktualnościach). Bo widze, że nasze dwie koleżanki opisały sie trochę - więc może im pomozemy wygrac te pieluchy :laugh: