reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Rybko super że tak ci się wypoczynek udał ;)

A co do @ u nas nic, biore drugi listek cerazette i nie ma żadnych plamień w czasie ;D mi tam się podoba ;)

reklama
Antares77 pisze:

Madzia
:) Kalosze w tak słoneczne dni? To se girki mozna odparzyć przeż ;)

Można odparzyć. I na nic prążki, wrąbki i wypustki. Ale mus to mus, bo hormonom nadal stanowcze NIE.

Rybka, zazdroszczę wypadu. A właściwie to zazdroszczę dzidziusia, ktory je,śpi i sie śmieje. Li i jedynie. Ja sobie na to widać nie zasłużyłam :(.

Rybka no to super, ze wypad sie udal, nie ma to jak dobra porcja relaksu na lonie natury.
No Madzie_S ja tez nic nie dostalam, moze stwierdzili, ze na obczyzne to nie ma po co slac? a podzielisz sie trescia czy jakas sekretna i rzeczywiscie jestes Wybrana? ;)

Podzielę się jak wrócę do domu, bo jestem u rodziców.Nic w domu nie mogłam napisać, bo w kółko na rączki i na rączki,jak nie to w ryk, to się przesiadłam już na spacerówkę i w drogę. Teraz będę próbowała Marysię przekonać do słońca i ogrodu. Idę, bo nie umiem pisać na laptoku ;D

My dziś first time w spacerówce ale to był poroniony pomysł chociaż moje dziecie duże jest to i tak miałam wrażenie że wypada z wózka, wiec
do gondoli pod główke wsadziłam kocyk i już sobie wżej leży i świat widzi poczekamy jeszcze 1- 2 miesiace ... jeny co za pogoda piękna
ja sie na mahoń pieke na tarasie a dziecie śpi ;D żyć nie umierać!

ech...karolla ale Ci zazdroszcze na moim tarasie sonko tylko do 12 i to nawet nie koniecznie....a co do spacerowki tez myslalam nad nia ale oczekam jeszcze z kesiac poza tym w gondoli mam mozliwosc ustwaienia wysokosci malucha moze nawet na polsiedzaco lezec :)
ech posprzatalam i ledwo stoje na nogach , a mama dzisiaj przyjezdza pomoge jej prace pisac dyplomowa ...ciekawe kto sie dzieckiem zajmie ;-)

Marysi w spacerówce podobało się bardziej niż w gondoli. Może dlatego, ze ciaśniej. A w gondoli i tak miała podniesioną podłogę, spacerówa lżejsza i na płasko się rozkłada, mnie to na rękę nawet.

tetka1 pisze:
No Madzie_S ja tez nic nie dostalam, moze stwierdzili, ze na obczyzne to nie ma po co slac? a podzielisz sie trescia czy jakas sekretna i rzeczywiscie jestes Wybrana?  ;)

Maila dostałam takiego :

Bracia w wierze,
Członkowie Rodziny Radia Maryja!

Nasza strona WWW uległa gruntownej przemianie.  Jesteśmy szczęśliwi mogąc zaprezentować Wam owoc naszych wielomiesięcznych starań.  Oprócz dotychczasowych informacji na temat rozgłośni i Rodziny Radia Maryja, teraz dostępne są w Internecie także aktualności z życia Ojczyzny oraz Forum Przyjaciół Kultury, promujące światło nauki Chrystusa poprzez dialog i świadectwo ludzi myślących.

Zapraszamy serdecznie:

http://www.radiomaryja.pl/ <http://www.radiomaryja.be/>

Nie pamiętam, zebym się do jakiejś rodziny zapisywała, w szafie widziałam wprawdzie jakiś moherowy beret, ale to chyba po babci. Może to mąż... :angel:

reklama
No, no Madzia to męża pozazdrościć ;) . Mam nadzieje, że za przykładem męża będziesz teraz sumiennie czytywała ową strone zamiast tu czas na bb marnowac ;)

DZiewczyny głosowałyście już na historyjki z życia odkrywcy? (link w aktualnościach). Bo widze, że nasze dwie koleżanki opisały sie trochę - więc może im pomozemy wygrac te pieluchy :laugh:

Do góry