reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
karola7 pisze:
Dytek - gratulacje. 

Kachna poczekaj z tym chodzeniem jeszcze  ;)

Kiedy ja z balkonu widzę przedszkole i jak tak patrzę na te dzieciaczki, którym tylko główki odskakują przy bieganiu i z uśmiechem opowiadają mamusiom co tam się dzisiaj działo to już się na prawdę nie mogę doczekać!! :)

Kurde, dzisiaj cały dzień na który program nie przełączyć to tu pobicie dziecka, tam pedofilia, morderstwa, katowanie. Ja nie mogę co to się dzieje?? Jak można dziecko skrzywdzić.
Ja jak się zezłościłam na Janka, że nie mogę się położyć, bo on się nie może zdecydować czy jest głodny to miałam wyrzuty sumienia cały dzień, a nawet się na niego nie skrzywiłam.
Nie no dobija mnie to co słyszę co chwila w tv, grrr...

Ale mam doła... chyba jednak naprawde nie nadaje sie na matkę, a juz mi się ywdawało ze jakoś sobie radzę.
Dzieciak mi się przydusza, a ja nie potrafię stwierdzić czy to katar. Pediatra niby siwierdziła ze wszystko jest w porządku, ale jak ma być w porządku jak ja widze ze on się męczy i nie potrafię pomóc. Do tego jeszcze zaczęły się chyba jakieś kolki, albo inne coś, bo najpierw wieczorem wyje, a potem śpi jak "zająć pod miedzą", wybudza się co 1 - 1,5 godziny w nocy, podje troche i płacze i pręży się i nie moze zrobić kupy... i tez nic nie pomaga. Ani goraca pielucha, ani masarze, ani te pieprzone kropelki... Juz nie wiem co mam robić.
A do tego jeszcze moj mąż musiał wyjechać... Buuuuuuuuuuuuu...

dziusia sprubój plantex to jest na bazie koperku mogą go używać dzieci od kilku dni położna wczoraj na wizycie powiedziała zebu przepajać nim dwa trzy razy dziennie

reklama
Madzia ja dostałam przelew normalnie - tylko, że z pracy a nie z ZUS. Tylko ja rodziłam 11, więc część to zasiłek a część pensja. Chociaż tak do końca to nie wiem bo u nas placą z góry - więc teoretycznie to już wypłata za marzec.

Do góry