reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Gratulacje dla Magduki - to co: Michaś czy Olcia ???

Ja wczoraj wieczorem źle ię czułam i miałam gorączkę 38,1. To chyba od żołądka, bo przedwczoraj bolał mnie i było mi niedobrze. Z tego wzystkiego wypażyłam butelkę i mąż kupił mleczko, bo karmić można do 38,5 (o ile się nie mylę). Na szczęście gorączka zaczeła spadać po Apapie. Ale trochę się martwiłam jak przetrwamy noc, i żeby Paulinka się ode mnie nie zaraziła, gdyby to było wirusowe, tym bardziej że dziś mieliśmy iść na szczepienie. Dziś, póki co, jest wszystko w normie, więc szczepienie zrobione.

reklama
Dlaczego nie można karmić mając gorączkę? Rozmawiałam w szpitalu z położną, mówiła że jedynym przeciwskazaniem w takim przypadku jest złe samopoczucie mamy. W ogóle podobno jedynym wskazaniem do zaprzestania karmienia jest śmierć matki albo dziecka, tak mi ta pani powiedziała - czyli że karmić można właściwie zawsze. No to jak to jest w końcu?

Ja chyba gdzieś czytałam że do takiej temp. można karmić, ale nie wiem dlaczego. A wczoraj w aptece powiedziano nam, że powyżej 38 stopni nie powinno się już karmić ???
Już sama niewiem.

ja miałam 38.5 i karmiłam normalnie, to jest niska goraczka i mozna normalnie, nawet jak mama jest chora to sa przeciwciała w mleku
i nadal mozna karmic bez obaw!

Kobieta
-  to piękny kwiat,
to niedocenione zioło,
które zajmuje cały świat,
o którym się mówi wokoło.
Mówi
- nie znając istoty ciała,
mówi
- nie znając doliny duszy.
Kobieta
- to nie tylko kwiat,
to kamień,
co z czasem się kruszy
.​

74br.gif

083xf.gif

209hp.gif

211tn.gif

rose1bloominga6el.gif

WSZYSTKIM MAMOM, NIEZALEŻNIE OD WĄTKU, OCZEKUJĄCYM, WYPATRUJĄCYM, MAŁYM I DUŻYM KOBIETKOM, SPEŁNIENIA MARZEŃ, POCIECHY Z MALUCHÓW I ICH OJCÓW I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL ŻYCZĘ W DNIU JAKŻE PRZYJEMNEGO KOMUNISTYCZNEGO ŚWIĘTA  ;D JA I MOJE KRZYCZĄCE SZCZĘSCIE...

Do życzeń dołączamy piosenkę.. ;D

o la la la. Jaka piekna laurka. Jeszcze nigdy takiej nie dostalam :-*, a Mati to widze ze artysta z niego sie robi na calego. Podziekuj i usciskaj mlodego artyste. :-*

reklama
Do góry