reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

MadziaS moja gin mi zalecila,ze porod bedzie wywolany 8 dni po planowanym,czyli mialam date na 02.02. no i nic z tego nie wyszlo,wiec na pewno na wywolanie pojde( ze skierowaniem od gin ) na 10.02

reklama
jeszcze tylko łazienka zostala mi do opanowania i obiadzik zrobie i na dzis koniec,naodkurzalam sie,ojjj
:))

Meldujemy się już rozdwojeni. Szymon urodził sie 01.02.2006 o godz 12.45. Waga 3500 długośc 56 cm. 10 pkt.
Termin był ustalony na 5.02.2006 czyli na dzisiaj. Od wczoraj jesteśmy w domu, cali szczęśliwi. Pozdrawiamy wszystkie mamy jeszcze 2 w 1 i życzymy szczęśliwych rozwiązań.

Madzia, mnie gin powiedział że jak nie urodze do 13 to mam się u niego zameldowac i polozy mnie do szptala. Stwierdził ze standartowo 10 dni po teminie kładą, ale chyba tez nie od razu wywołują.

Chyba udało mi się wyjasnic przyzynę fantastycznej opuchlizny... dopadłam wczoraj pistacji, oczywiście były mocno słone. Teraz juz mi troche przeszło.

Goga gratulacje...
Ja tez juz bardzo bym chciała

GRATULUJĘ GOGA!!! :) jesteś juz z Szymkiem na liście lutowych skarbów :D

ja się umówiłam na wizytkę do ginki jak nie urodzę, czyli 8 lutego sobie do niej pójdę w dniu terminu... natomiast do szpitala powinnam się kłaśćzgłosić tydzień po terminie, tak mi położna powiedziała z porodówki :)

Goga, gratulacje !!!!!!!!!!! Nareszcie lutowy dzidzius w lutym :-)
Madzia, dla Ciebie tez gratulacje!!!!!!!!!

Co do "przterminowania". Ja mam termin na 21 lub 22 luty (zglupialam juz) i jesli nie urodze do 26, to na 27 skierowanie do szpitala dostaniemy.
Ale na wizyte ide teraz 9-ego i poprosze gina, zebysmy cos zadzialali, bo mam juz dosc.
wczoraj wyganialismy mala i ... przynioslo to odwrotny skutek. wszystko sie uspokoilo. Mala tez jakby mniej szaleje. Moze, wiec spokoj w brzuszku cos zwiastuje?? Juz sama nie wiem i czepiam sie wszelkich objawow.

Goga gratulacje

No to może jak Goga przetarła lutowe slady to juz sie teraz posypie? Która jedzie pierwsza? Kacha i Dziusia szykować się.

reklama
Kira moje Skarby takie spokojne, że na Izbie Przyjec wyladowalismy ostatnio. I jak na razie cisza. Oprócz tego, ze coraz gorzej sie czuje. Juz nawet w nocy nie moge sie przekrecic z bokum na bok :(

Do góry