reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

dzieki dziewczyny kochane zpanikowalam troszku faktycznie,ale wiecie jak to jest...pocieszylyscie mnie,no i dzwonilam do gin i powiedziala tak jak Kira,ze na tym etapie i jedna tabletka to nic nie szkodzi....uffff
a jaka dzis u Was pogoda? bylam 5 minutek z psem na spacerku i zmarzlismy,brrrr az piesio do domu ciagnal,dupka mu marzla, w Kartuzach -15

reklama
Oj, przyszłam, bo zapomniałam coś napisać. Wczoraj spotkał mnie pierwszy, taki prawdziwy "proficik" z ciążą związany. Miałam egzamin z Systemów Bankowych w UE. Wielka aula, 200 osób, ja pisałam egzamin z Ekonometrii w ostatniej grupie, więc przyszliśmy jako ostatni i wszyscy już siedzieli. A moje koleżanki przypomniały sobie, że miały zająć dla mnie miejsce dopiero, jak mnie w drzwiach zobaczyły. Fajnie, myślę sobie i dostało mi sie miejsce na tzw. "wylocie", przy przejściu. Brzuchol bolał i bardzo chciałam do domu, a tu jeszcze seminarium i jeden egzamin w perspektywie na wieczór. Dr Gwizdała przybył, porobił wpisy jakims ludziom i zaczął nam opowiadać, jak to nie ma sensu ściągać i w ogóle. W momencie, jak przechodził obok mnie, spojrzał i mówi: "Pani ma już u mnie piątkę. Popieram premiera Marcinkiewicza i politykę prorodzinną. Poproszę indeks." Wszyscy zaczęli bić brawo i było mi nawet głupio-puściłam buraka na 100%. potem wstała jeszcze jedna dziewczyna z brzuszkiem i jeszcze jedna. Wziął nasze indeksy i kazał poczekać, aż oni napiszą, żeby sytuacji nie wykorzystali. Kiedyś synkowi powiem, jak mi piątkę załatwił :) :) :).

Madziu obyś takich piątek miała jak najwięcej :)
ja nie wiem w sumie na co jutro liczyć, jedno jest pewne będę miała stresa na maksa czy mnie w ogóle dopuszczą do egzaminu ... dobra idę na wizytę, muszę jechać tramwajem bo mi samochód nie odpala...

Czy slyszalyscie cos konkretnego o tym becikowym dla wszystkich matek. Jakos cisza panuje wokol tego tematu.
Nikt nie wie kiedy wchodzi w zycie i czy obejmuje mamuski, ktore urodzily w styczniu?

reklama
Mika ja tez sie nad tym zastanawiam i pytam wszystkich dookola ale nikt nic nie wie, nawet w necie nie ma od kiedy to obowiazuje... ::)

Do góry