reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Magduśka, tak sobie myślę o Twoim szynszylku... Ty przynajmniej wiesz gdzie Twoj pupilek jest. A my ostatnio kupilismy naszemu mieczykowi pania mieczykowa, bo jakos tak samotnie wygladal... Wpuscilismy wieczorem do akwarium, a rano juz jej nie było. Znikneła. Moze wyposzczony mieczyk zjadł ja żywcem? Przeszukaliśmy cały pokój i nie widać śladów samobójstwa... Tak to już jest z tym żywym inwentarzem ;)

reklama
Remeny...a ile razy w tygodniu karmiłas biedną
rybka6mg.gif
, hę...?

Remeny jejku :) ja wiem, że Kacper nie zjadł tej szynszylki no ale zobaczcie same... dziś dostałam fotkę hehe i od razu wszystkie smutki mi minęły :) zboczek heheh
kacp0ls.jpg

Jaki pan, taki kram ;-)
Kurcze..... ja mam suczke... i niby jest moja.... a nijak nie podobna ;-( Bylam u kawalera 4 razy, a nic nie wyszlo ;-( Pewnie sie w pana swojego wdala ..... A bylyby szczeniaczki wlasnie gdzies teraz ;-(

reklama
Do góry