reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Madzia Ty tez z marca? :-) hihi widze ze rowiesniczki jestesmy co do miesiaca......a co do płci to u mnie podobno jajeczka maja byc...potwierdze 16 stycznia mam nadzieje

reklama
U mnie te wyliczenia to w ogole do bani ;-( Bo dzidzia poczela sie dokladnie na przelomie maja i czerwca i nie wiem, ktory miesiac mam brac pod uwage... Wiec odpuszczam sobie potwierdzanie, lub zaprzeczanie...

Ale tu dzisiaj cisza u nas ;-(
Co sie dziewczynki porobilo?? Spicie jeszcze??
Ostatnia poszlam spac, pierwsza wstalam..... Ble smutno tak samej...

Misia zazdroszczę, że masz na to siłę. Ja mam takiego lenia, że szok. A właściwie to nie leń a raczej zmęczenie. Kiedyś tak kochałam gotować a teraz?? jak widzę kuchnię to mi się niedobrze robi, jak mam coś ugotować. Wczoraj po zrobieniu 6 naleśników byłam zmęczona jak koń po westernie hehehe. Najgorsze jest to, że nikt za mnie tego nie zrobi :(

A mnie się jeszcze coś chce, a właściwie to muszę. Ale przyjechała już moja mama i podejrzewam, że z czasem mój zapał się mocno zmniejszy- rozleniwi ;D. na razie staram się wszystko robić sama ( oczywiście to co jestem w stania).

Ja tez w miedzyczasie gotuje obiadek :-)
Ale cos mi sie nie za bardzo chce ;-(
Mam dzisiaj lenia i najlepiej siedzi mi sie przed kompem ;-)

reklama
oj to tyba ta koncowka ciazy , bo ja tez takiego lenia mam a dzisiaj o 18 idziemy poogladac szpital sobie gdzie moze bedziemy rodzic to zalezy tylko od tego czy maja tam mozliwosc rodzenia w eodzie tak jak mamusia chcialaby

Do góry