reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

haha Kira u mnie też tak może być:
babcia ur 9 stycznia
teściu ur 11 stycznia
mój tato ur 26 stycznia
brat męża (i przyszły chrzestny) ur 30 stycznia
imieniny mojej babci 2 lutego
moje ur 3 lutego ;D 8)
mojego taty imieninki 10 lutego
moje imieninki 13 lutego

reklama
Misia no i rocznicę chyba tez jakos niedługo macie? Jak ja rodziłam to była para, która własnie miała rocznicę, no i maluszek postanowił rodzicom prezent zrobić :laugh:

Mój synuś ma się urodzić 22 lutego 06 mam nadzieję że nie zrobi niespodzianki bo 4 lutego
mam jeszcze egzaminy na studiach ::)

Lo , Misia, ale sie u Ciebie tego nazbieralo!!!!!!! :-) Tak czy inaczej, bedzie zawsze bliziutko kogos, a dla mamusi albo wczesniejszym, albo troche pozniejszym, ale najwspanialszym prezentem na urodzinki :-)

Misia, u Ciebie maluszek ma do wyboru daty jakie tylko chce. Może mu się uda w którąś utrafić  ;D.

Ja do szpitala już spakowana i jestem zdezorientowana bo wyszła mi jedna mała torba i druga (jak większa torebka) dla Paulinki. Mam nieodparte wrażenie że coś zapomniałam, bo zapowiadały się takie wielkie bagaże. Ale faktycznie nie zapakowałam nic na wyjście maluszka (to przywiezie mąż gdy będzie trzeba) oraz żadnego kocyka, rożka- myslę, że takie rzeczy będą w szpitalu i tych będę tam używać.

dytek z tego co wiem to trzeba zabrać kocyk albo rożek do szpitala więc lepiej spakuj bo tam mogą nie mieć :-)

Hej! Napięcie związane z oczekiwaniem rośnie, jak widzę - ja co prawda niby z marca, ale lekarz wczoraj stwierdził, że mam wytrzymać do 5.02 a potem może mały wyskakiwać (choć oczywiście im bliżej terminu tym lepiej), więc nie wiem czy się do was nie załapię ;D.
Mam do wyboru:8.02 - urodziny męża, 26.02 - ur.mojego taty, koniec lutego - ur.teścia, 28.02 - ur. szwagra, a gdzieś na początku lutego - imieniny teściowej - jakoś ten luty mnie "prześladuje" ;D (a w końcówce stycznia - moje urodziny, ale maluch mógłby mi nie robić takiego prezentu) ;D

GRATULACJE DLA RYBKI!!!

reklama
Ej dziewczynki a zapomniałyście że 21 i 22 stycznia jest dzień babci i dziadka ;D też fajny prezent dla dziadków
w postaci wnuczki lub wnuka mój braciszek jest właśnie z 21 stycznia ;)

Do góry