reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

witam wszystkie mamusie:)ja mam termin na poczatek marca(6)ale zajrzalam do Was, bo byc może dzidzia zechce wcześniej na świat przyjść, a poza tym marcowych mamusi nikt jeszcze nie uwzględnił
pozdrawiam wszystkie mamusie i fasoleczki:)

reklama
Moje dziecię ma przyjść ósmego na świat, a 15 są urodziny tatuska, z kolei 3 marca są urodziny mamusi, więc będzie się musiał mąż wykosztować na prezenciki, oj będzie musiał ;D

ech a u nas w styczniu ur mojej mamci, w lutym maluszka i tesciowej, 3 marca moje a 6 siostry:-) a w kwietniu meza i szwagra w maju mojego szwagra przyszlego w czerwcu mojego taty...matko oszaleje...

Cześć marcóweczki zgłosiłam do administratora prośbę o założenie pododdziału "mamy marzec 2006" :D nie dlatego żeby Was się pozbyć nie nie ; :D ale wydaje mi się, że miło mieć taki kącik luty też wczesniej zgłosiłam do administratora i szybciutko nam go załozyli. Tak więc oczywiście piszcie u nas ale moze niebawem będą i mamunie marcowe. :-*

Angela, a starszy synek już został uświadomiony, że będzie miał rodzeństwo? U mojej koleżanki różnica wieku jest 18 lat. Swoją drogą ciekawe, tylko że całą ciążę przeleżała w domu :p

Macie już typy imion? Bo my prawdopodobnie schylamy się ku: Filipowi Michałowi lub vice versa oraz Asia Kornelia dla dziewczynki. Lub odwrotnie.

reklama
Mój synek bardzo się cieszy
Zażyczył sobie siostrzyczke
jest dumny i chwali sie wokoło że będzie starszym bratem

A co do imion to jeszcze nie myślałam o tym
pozdrawiam

Do góry