reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Nie znam płci dzidziusia. Podczas USG w 20 t.c. lekarz nie zdradził jaka jest płeć dzidziusia, bo nie miał pewności. A teraz ustaliliśmy z mężem, że cierpliwie zaczekamy do porodu, a niech będzie niespodzianka ;D

Witaj Kasiu na lutowych mamach.

Kachna co do energi Mateo to jak miał wysoka gorączke to przespał cały dzień, ale juz następnego dnia energia go rozpierała. Do tego stopnia, że dzisia w sklepie miał siłe robic awanturę, że nie chcemu mu Monte kupić, a pani powiedziala, że jest promocja. :(

Witaj Kasiu wśród nas!
Widzę, że podejście do tematu pełci masz podobne do mojego.
Nie znam płci swego dzieciątka i poznam ja we właśwym momencie, najlepszym uważam ku temu, czyli przy narodzinach.
Jest w tym coś wyjątkowego, specjalnego tak jak przy wyczekiwaniu prezentów gwiazdkowych.
Uwielbiam niespodzianki, trzymanie w napięciu do ostatniej chwili aż mama pozwoli otworzyć kolejne prezenty. Moja siostra nie potrafi i do tej pory podgląda przed wigilją jeszcze co dostanie. Moim zdaniem odbiera sobie całą magię i urok tego momentu.
Narodziny dziecka są jeszcze większym i ważniejszym wydarzeniem i emocje będą duuuużo większe, więc element niespodzianki doda wszystkiemu smaczku :) ;D

Witaj Kasia25 :)

Kochane Lutóweczki chciałam się pochwalić naszym pamiętniczkiem zrobionym w power pointcie :)
Pamiętnik Maleństwa. Chyba zwariowałam :) jutro mam koło z kardiologii a ja robie pamiętnik... :) ;) ;D

Dobra spadam do nauki :)

Buziaczki!!!

reklama
Do góry