reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Misia, a ja mam w grupie dziewczyne, która od początku kogoś mi przypominała i dopiero wczoraj doszłam do Tego, że Ciebie. :laugh:
Aśka a oczka to ja zawsze chciałam mieć zielone. Ale rozrysowałam sobie krzyżówkę genetyczną, no i moja Rybka ma połowę szans na jasne (a konkretnie zielone jak Piotrek i moja mama)
A tak w ogóle w jakim wieku się dzieciom zmieniają oczy na takiejak już będą miały??

to jeszcze wyślę jedno, trochę starsze :
legitka7dl.jpg

i jedno z wakacji:
image00156ii.jpg

nie chciałam wysyłać tych, chociaż miałam na pc, bo teraz wyglądam inaczej. Obiecuję, że teraz na dłuższy czas koniec ze zdjęciami :p Ale czekam na Wasze. ;D ;D ;D

witam wszystkie lutóweczki! :)
dawno sie nie odzywalam ale ciagle jestem w trasie jak nie szkola w poznaniu to jeszce gdzies.
a najgorsze jest to ze cukier ciagle mam za wysoki, zrobilam juz test z obciązeniem glukozy 75 g i ciągle wysoki a caly weekend nie jadlam nic slodkiego  :(
w przyszly tygodniu jade do szczecina do poradini diabetologiczno-polożniczej, ciekawe co mi tam powiedzą... ::)
troche się martwie tą cukrzycą... :(
oby dzidzi nie zaszkodziło...

widzę ze już coraz więcej lutówek wie jakiej płci są ich maleństwa! Karolla gratuluje córeczki!
ja mam wizyte w piątek... dopiero!!! :)

Kachna a ja myślałam, że ty blondyna.

Gosiaf głowa do góry. Dietę ci wprowadzą i jak bedziesz sie jej trzymać to wszystko będzie dobrze. Na pocieszenie ja tez nie jem slodyczy. Nie jest latwo, ale czego sie nie robi dla dzidziusiów.

Kachna śliczna mama z ciebie piękna masz oprawę oczu a i brzusio coraz bardziej pokaźny ;)

Gosiaf jesli zastosujesz sie do diety którą Ci zrobią to bedzie wszystko ok!!
Co do córci to znam jej płec od 16 tyg wiec teraz to już tylko rutynowe potwierdzenie
ale i tak dziękuje ;)

czesc dziewczynki :)dawno nas nie było ale mysle ,ze od listopada bedziemy czesciej-zaczynam zwolnienie lekarskie ,koniec pracy wystarczy tego stania po 10godz.Dzisiaj bylismy zrobic badania i mamy nadzieje z michałkiem ,ze hemoglobinka bedzie ok a w czwartek jedziemy do pani dr.Pozdrawiam was kochane mamusie.:)

reklama
Kachna, ale fajna mausia z Ciebie :-)
Co do koloru oczu, to niestety te dawne krzyzowki , ktore sie robilo, zeby przewidziec kolor oczu, odpadaja.
Wykryto niedawno, ze za kolor oczu odpowiada troche wiecej genow i nie jest tak prosto operowac tylko allelami ;-(
No i do tego jasne raczej recesywne...
A mam moim zdaniem wie na 100% ;-)
A ja sie wczoraj dowiedzialam super rzeczy :-)
Widzialam sie niedawno z kolezanka z klasy z LO i chwalilam sie moja dzidzia. Wczoraj ona sie pochwalila :-) Bedzie bejbe w maju!!!!!!!!!! Ale sie ciesze :-)

Do góry