reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

A ja mam obronę dopiero w sierpniu. Zapewne będę miała zmarnowane wakacje widmem zbliżającej się obrony, szczególnie, że pracy zawczasu na pewno nie napiszę... tego jestem więcej niż pewna. Muszę kupić poza tym aparat, bo przecie nie będę czym miała dziecka obpstrykiwać. Cyfrowy, a jakże. Ale jakoś nie kręci mnie pokazywanie dziecka w Internecie... to dziwne, ale mi to nie pasi ;D Mam nadzieję, że mi to wybaczycie?

reklama
Izabelko to wcale nie jest dziwne :) ja ci to wybaczę :p nikt tu przecież od nikogo nie wymaga, żeby każdy swoją dziecinkę pokazywał światu. To intymna i osobista sprawa i tylko od Ciebie to zależy :) buziaki :D

Pewnie, że wybaczymy :laugh: no ale zawsze możesz nam fotkę wysłać na priva ;D oczywiście jak będziesz chciała.

Ja mam już 1 rodział napisany ale jeszcze muszę go poprawić tzn. doinwestować w literaturę bo mój promotor lubi dużo definicji i porównań :( A w październiku mam mu dostarczyć 2 rozdział i wyniki przeprowadzonego badania :D no i chyba w przyszłym tygodniu wezmę się za to :laugh: chociaż tak baaardzo mi się nie chce ;D ;D

Oj jak dobrze ze ja mam juz egzaminy, obrone za soba  ;D .... niom ale Wam zycze szybkich wynikow  ::) milego pisania prac :)

Ależ się kiepsko czuję. Głowa mnie coś boli, zaraz chyba padnę w łoże i zasnę, jak się położyłam, czy może lepiej zabrzmi po prostu runęłam na nie. Mam już 0,5 kg do przodu i zaledwie 1,5 kg do prawidłowej mojej wagi. Na razie ważę 47,5 kg. Przynajmniej coś rusza, a mnie nie męczą koszmarne nudności. Pozdrawiam, mąż woła.

A ja mam 1 kg - do 1,5 więcej ;D ;D no ale u mnie na razie obyło się bez wymiotów. Nieraz robi mi się nie dobrze i ta zgaga ;D ALe brzunio to mi dzisiaj wysadziło i przynajmniej mi się tak wydaje, że można zauważyć, że jestem w ciąży :D zobaczymy czy ktoś w pracy coś mi powie :D :D

Szefowej oznajmię w piątek bo idziemy wszystkie po pracy do knajpy na piwko ;D ja oczywiście nie palę i nie piję - więc chyba czas najwyższy powiedzieć co jest grane ;D

48 kg, +2 cm w pasie, jupi. Brzuszek nadal jednakże płaski jak deska ;D A chciałabym już założyć którąś z tych prześlicznych sukieneczek ciążówek od siostry, ale nadal muszę poczekać, żeby coś w nie wsadzić, a nie wyglądać jak pajac :p A obecny wygląd... hmm... no dobraa, pokażę się wam :p Na moim uroczym łóżeczku.

Wrr, nie pokażę. Siadła baza danych na moim serwerze, chyba, że poproszę kogoś ze znajomych żeby mi wysłał :p Mam. Dość stare, bo z czwartego czerwca, ale gwarantuję wam, nie zmieniłam się przez ten miesiąc :p Chyba, że chodzi o buzię, to mam na niej parę wyprysków.

Trochę duże. http://img35.imageshack.us/img35/8647/a73mv.jpg Na razie brzuszka ani śladu ;D

No a nie mówiłam, że filigranowa jesteś :D Ja wstawię swoje jak mi pstrykną bo nie mam w kompie. Może po weekendzie, akurat będę na działeczce to poproszę mężunia, zeby i mi cyknął ;D ;D

Rybka - za to gębę mam pyzatą jak księżyc w pełni ;D Całe szczęście, że odpowiedni makijaż potrafi to i owo ukryć. A reszta gdzie się nam zapodziała? Tylko my dwie, jak na czacie ze sobą rozmawiamy ;D Pełny luzik. Właśnie odkryłam, że zepsuły nam się drzwi do piwnicy. Za nic się cholerstwo nie chce zamknąć. I znowuż 100 euro pójdzie na remonty, a za te pieniądze kupiłabym malutkiej jakąś ładną kołyskę czy gondolę do wózka. Rozważacie już wózkowe za i przeciw - bo ja wiem, że wóz musi być w miarę lekki, ale nie superlekki.. bo taki też mi niepotrzebny. Najchętniej zaopatrzyłabym się w coś trójkołowego dostępnego w Niemczech. Już zaledwie dwa dni do USG!

reklama
No śliczności Izzabela :) co ty gadasz? jakie wypryski? ja to mam teraz takie, ze nawet pod makijażem się nie da ukryć :) dlatego póki co nie będę się chwalić brzuszkiem. Wczoraj kupiłam sobie nowy, większy biustonosz z miękkimi miseczkami, co za ulga... :)

Do góry