reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Oj Rybko, dobrze mi. Tez sie ciesze. Ale te przytjemnosc zafundowala mi mamusia.
U mojego gina mam planowane jeszcze tylko dwa razy usg, jesli bedzie wszystko ok. Po 25 tyg i po 32.
Wiec najprawdopodobniej moje czwarte spotkanie z maluszkiem bedzie juz face to face :-)

reklama
Witak Agatko i gratulacje chłopca.

Klara gratulacje dziewczynki.

No dziewczyny Wy się na styczeń nie szykujcie, zakaz rodzenia w styczniu, bo my lutówki :police:

Dziękuję za miłe przywitanie w imieniu swoim i mojego kwiatuszka. Ilekroć coś piszę na forum to maluch bardzo intensywnie wojuje w brzuchu, zawsze wie kiedy o nim mówię i bardzo to lubi.

O, czemu wam pozmieniali terminy :( Takie fajne z was lutówki były :(

A tu pewnie zaraz do styczniówek pouciekacie.. :(

Ale mam nadzieję, że nie ;)

Bo wiecie, że biedna Izabelka się załamie?

Dytek a co zrobisz jak któraś urodzi w styczniu? Bo ja już sie boję. Ale rozic to bym chciała tak koło 10 lutego. Tylko jak to zaplanować?

Ja natknełam sie dzisiaj u mamy na moje zapiski z kursów przedmałżeńskich,oglądałam wykresy płodności,no i wynika z nich,że mam cykl 26 dniowy,a nie jak sądzilam i podalam ginowi 28.W tej sytuacji pewnie przyjdzie mi urodzić nieco szybciej.... :)Ale zobaczymy,wolałabym szybciej,niż po terminie ,bo strasznie bym sie denerwowała. ;)

Ja też bym szczerze mówiąc wolała troszkę wcześniej, ale znając życie, to urodzę długo po terminie. Mama mówi, że 15. A mama to moje najświętsze i niepodważalne źródło informacji :D

reklama
Do góry