reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lista lutóweczek :)

reklama
Dzięki Madzia24 że dopisaaś u mnie na liście że będzie chłopiec,ale niestety nie poprawiłaś daty porodu.Jeszcze raz napiszę 21-y luty i chłopiec.Sorki że zawracam ci tak glowę.Z gory dziękuję i pozdrawiam.:-):-):-D

Madziu jak będziesz edytować pierwszą stronę, to przy okazji wpisz, że my spodziewamy się córci :-)
Z góry dziękuję:-)

witam wszystkie mamusie rozpakowane i te nierozpakowane również!!!
normalnie od pojawienia się małej na świecie nie mam czasu by usiąść do kompa tak mała pochłania mój czas. dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje sama również gratuluję przepieknych maleńśtw:tak:
małą urodziłam o 0.44 właściwie po dwóch i poł godzinach wiec poszło szybko . rodziłam siłami natury , mała ważyła 3 750 i miała 56 cm.

zdjcie002yf1.jpg

Jesli ktos znajdzie zcas to prosze o dodanie nowej daty mojego planowanego porodu 25 lub 27 luty i jeszcze bedziemy mieli synka:)z góry dziekuje:)niektóre lutoweczki sa jeszcze 2w1:):-D

Hi hi, a faceta na liste lutownic (sorki - nie moglem sie powstrzymac) wpiszecie?

A karolina77 urodzila coreczke.

Pozdr.
Przemek

hej, prosze o dopisanie mnie na liste rozdwojonych lutoweczek, urodzilam 02-03-2007(3 dni po terminie) poród siłami natury, synek Jakub ważyl 2900 i mierzyl 52:) 10 w skali Apgart.z Gory dziekuje

reklama
Do góry