reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lista lutóweczek :)

Cieszę się z cieplutkiego przyjęcia!
Kuba jest moim pierwszym wymarzonym dzieckiem,którego omal nie straciłam(miesiąc przed terminem odklejone łożysko i zatrucie ciążowe).O dziwo mały dostał 10 punktów i na szczęście całkiem zdrowy.
Do urodzenia maluszka spełniałam się zawodowo,teraz najpiękniejsze jest wychowywanie synka i za nic na świecie bym nie zamieniła tego czasu na
inny.Często zaglądałam na to forum,gdy miałam jakieś wątpliwości w pielęgnacji małego.:-) :-) :-)

reklama
rozalka ja tez urodzilam 4 tygodnie wczesniej tez wywolywany i mala tez dostala 10 punktow a ile mial Kubus wzrostu?

:-) :-) :-) irtasia27 Kuba miał 52 cm.Cesarka koszmarna,nigdy tak się nie trzęsłam,a leżałam plackiem cały tydzień.Ale jak patrze na pyzatą buzię synka,to zapominam jak było ciężko.:happy: :happy: :happy:

Dlaczego rozalka leżałaś cały tydzień plackiem?ja też miałam cesarkę i powiem więcej, po 24 godzinach porodu wręcz byłam szczęśliwa,ze mi ja zrobili..:tak::tak: smutno mi,że nie urodziłam naturalnie, ale nie było już żadnych szans, do tego zaczęłam mocno krwawić, nie można było dłużej czekać:no:

A tak w ogóle to witam Cię wśród nas!!!

Droga mysiu23,leżałam,bo po nieudanej próbie wkłucia się w mój kręgosłup(brrrr....)tyle mi tego płynu wyciekło,ze miałam potworny ból głowy,tzw. zespół popunkcyjny.Musiałam leżeć płasko,aż na nowo się wyprodukuje.:-( :-( :-(
Straszne,że przy małym nic nie mogłam zrobić,tylko go karmiłam,a całą resztą zajmowały się piguły no i mój nieoceniony mąż.:-) :-) :-)

Witamy Cie rozalka:-D wsrod lutoweczek, śliczny ten Twoj Babelek:-)
A co do Ciebie mysia23, to wspolczuje tych 24h na porodowce....:baffled: a ja narzekam na moje 6,5h:dry: chyba nie powinnam bo az glupio:wściekła/y: :zawstydzona/y: tylko faktem jest jak napisala rozalka, ze jak patrzy sie na nasze dzieciaszki to sie zapomina o tym i na prawde WARTOOOO!!!!:-D :tak:

rozalka, to widze, ze po cesarce czułyśmy sie podobnie- też nie mogli mi się wkłuć od razu i ból głowy był później przeokropny. Ale ja chodziłam iwszystko przy Tosi robiłam, bo tak bardzo chciałam i byłam tak szczęśliwa, że ją mam. :-) Głupia trochę byłam, bo przez to ból nie przechodził...:-D Ale było, minęło. Ja akurat byłam szczęsliwa, że miałam cesarkę- polecam!!!

:-) :-) :-) martula25-ja też bardzo chciałam coś zrobić przy dzidzi,ale miałam tak wysokie ciśnienie,że jak tylko chciałam choćby usiąść ,to leciała mi krew z nosa i wymiotowałam.
Ciśnienie unormowało mi sie dopiero miesiąc po porodzie

reklama
Do góry