reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lista lutóweczek :)

Witam Aniu:-) Twoja Oleńka też się pospieszyła tak samo jak mój Victorek. Również miałam termin na 8 marca, a tu 27 lutego niespodzianka i Synek;-) Takim to oto sposobem załapałam się do Lutóweczek:tak:

reklama
to ja sie ciesze ze moje malenstwo sie tylko tyle pospieszło bo byłabym styczniowka(z calym szacunkiem dla styczniowek)
wiem jednak ze zostałabym z wami (tak jek KASIAD I IRTASIA) NAWAT JESLI BYSCIE TEGO NIE CHCIAłY

po poznaniu Ciebie troszke blizej to na pewno bysmy nie chcialy...:nerd:- zartuje oczywiscie Agusia, my bysmy Ciebie stad nie wypuscily!!!!! nie mialabys szans na uwolnienie z watku lutowkowego!!!!:tak::-p:elvis::rofl2::angry:

Czy mozemy prosic o dopisanie nas do listy lutóweczek :)
Jaś urodził się 14 lutego, ważył 3350 i mial 56 cm a dzisiaj wazy 8500... :)

Hej beza!!! Witam Cię serdecznie...mój Filip też urodził się14 lutego, to tego ważył tylko 50 gram więcej niż Twój Jaś, w wzrostu;-) nasze chłopaki miały tyle samo...:-D:-D

Cześć dziewczyny!! Chciałam Wam przedstawić moją Majeczkę urodzoną 5 lutego. 2070gm, 46 cm. Teraz waży "już" 6500. :-)

reklama
Do góry