reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lista lutóweczek :)

Witam :) ja miałam termin na 1 lutego a moja mała w brzuszku się zasiedziała i urodziła się 8 lutego :) Jak się zapisywałam do listy miałam inny nick ale nie miałam internetu więc już jestem i nadrabiam zaległości no i na dodatek zapomniałam nick i hasło jakie mam haha:eek:

reklama
Witajcie,

Czy można do Was dołączyć? :)
Przez całą ciąże tkwiłam w Marcóweczkach, bo Jakub miał się dopiero w marcu narodzić....a wyszło tak, że w tłusty czwartek wylądowałam w szpitalu i synek przyszedł na świat 27 lutego o 01:30, z wagą 3480 i dł. 55 cm.
A teraz dokazuje niemiłosiernie :) Czyli tak jak od 17 tc poczułam jego ruchy w brzuszku tak do samego porodu wiercił się, kopał, rozpychał - i powiem Wam, że jakie dziecko w brzuszku, takie na zewnątrz :)

Witaj akwamaryn!Mój maluszek to też Jakub,czyli Kuba.On z kolei miał się urodzić ostatniego lutego,a tu niespodzianka i 3 lutego był już na świecie.Pozdrawiamy gorąco!

reklama
moja oleńka też miała się urodzić w marcu 8 a tu niespodzianka i przyszla na świat 21 lutego tak się jej śpieszyło mało brakowało , urodziłabym w samochodzie:-):-):-)
10i6.jpg
sIbsp2

Do góry