reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35 hahahahahaha :D
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lody :D Najlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody :p Mogłabym jeść to codziennie :) odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
mnie od kurczaka włąsnie też, ziemniaczki w każdej postaci mogę, póki co przytyłam tylko 0,5 kg więc a co tam:D ale na fasolkę po bretońsku mi smaka narobiłaś.......

Jak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
też mam dużo rzeczy swoich w sezonie, włąściwie jestem samowystarczalna jeśli chodzi o warzywa i niektóre owoce, pomidorki też co roku mamy swoje, po jajeczka chodzę do sąsiadki i po biały serek też, z mlekiem gorzej bo ona nie wyrabia już:D

Ja przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmuje :p sama sobie na nią smaku narobiłam :p ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3

Ja przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmuje :p sama sobie na nią smaku narobiłam :p ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3
awaryjnie też tak robie;) ale najpierw ciut podsmażam kiełbaskę i cebulkę;)

Jejku jak wy mało przytyłyscie. Ja już 8 kg wychodzi że 2 kg miesięcznie. Chyba jeszcze norma ;)

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Mi zawsze tak ślina leci, że nie mam czasu na to :p prosto z rondelka wcinam :D eh czas coś zjeść, bo od obiadu minęła AŻ godzina! Hehe
Miłego wieczoru kobietki! :):)

reklama
ogorki kiszone, kapusta kiszona uwielbiam! jadlabym jak reksio szynke :)

wstret mam do slodkiego, ale slodkiego nikgdy nie lubilam, czego niestety po moim pieknym kreglym cialku nie wiadac :D

legginsy i spodnie z H&M sa the best!

ksiązki - czytałąm język niemowląt Tracy Hogg czy jakoś tak, mam też Zawitkowskiego. Obie polecam. Wiadomo nasz instykt na pierwszym miejscu, to tylko sugestie a nie wyrocznia, ale zwlaszcza na temat noszenia dzieci, bo z tym najczesciej mozna miec problem.

Do góry