Też tak jem albo chleb + sos slodko-kwasny ze sloikaa propo apetytów to ja dziś na śniadanie jadłam chleb z masłem i koncentratem pomidorowym poczułam,że własnie to chce
reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Wariatki !
przynajmniej jesteśmy niedrogieTeż tak jem albo chleb + sos slodko-kwasny ze sloika
Mendoza813
Fanka BB :)
Ja przy pierwszym dziecku też myślałam o jakimś poradniku, ale żaden nie był wystarczająco sensowny. W końcu nic nie kupiłam a i tak wszelkie wątpliwości rozwiewa się w internecie albo z pomocą innych mam czy lekarza.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja miałam książki 3 ale jakoś nie przypadły mi do gustu...Ja książki mam...ale jakoś nie korzystałam. Ale debiutujące mamy może sie przydać,choć tak naprawdę wiele rzeczy robi sie instynktownie....
I leżały w kącie. Potem pozyczylam bratoweej.
Ale faktycznie życie pokazuje coś innego.
Pamiętam jak malutka miała z miesiąc może mniej... nakarmikam ja,ponosilam az jej się pięknie odbije i położyłam ja a ona jak nie rzygnela to byłam w szoku ile ona zjadła mleczka...ja w strachu ze sie zahlysnie,dziecko w płacz i bądź tu mądra...
A wyszło później ze miałam zbyt dużo pokarmu,który praktycznie lal mi się sam mloda nie musiała ssać...
Wzięłam więc laktator i szciagalam ten nadal pokarmu a potem mloda ssala spokojnie nie lykajac miedzy czasie powietrza.
Ja zamowilam jakies w h&m czekam na dostawe.Polecam H&M, z innymi nie mam takiego doswiadczenia No i najlepiej zamawiac przez internet ( dla mnie przynajmniej ).
U nas nawet badan moczu sie nie robi Rety, jakie sa roznice w roznych krajach. Mnie kazano przyjsc z probka moczu, a jakze... Po czym pielegniarka wyjela taki paskowy tescik, jakie sa do kupienia w aptece... No i na tej podstawie okreslila, czy jest ok...
ja jedynie zaprenumerowałam "mamo to ja" fajne bo podzilone na działy i było i o ciązy i noworodku i mojej 4latce. A przy okazji prenumeraty wygrałam wtedy laktator avent, wtedy dość drogi nie wiem jak teraz i kilka buteleczek pasujących do niegoJa przy pierwszym dziecku też myślałam o jakimś poradniku, ale żaden nie był wystarczająco sensowny. W końcu nic nie kupiłam a i tak wszelkie wątpliwości rozwiewa się w internecie albo z pomocą innych mam czy lekarza.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A ja mam smaka na truskawki[emoji7]ogólnie szkoda, że to nie jest sezon pomidorowy bo mnie własnie do pomidorów ciągnie najbardziej a teraz są takie mało smaczne, soki pomidorowe to pije non stop (polecam paniom skarżącym się na zaparcia)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Iwona35 hahahahahaha
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lody Najlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody Mogłabym jeść to codziennie odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lody Najlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody Mogłabym jeść to codziennie odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
reklama
no to byle do majaA ja mam smaka na truskawki[emoji7]
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka