reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35 hahahahahaha :D
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lody :D Najlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody :p Mogłabym jeść to codziennie :) odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
mnie od kurczaka włąsnie też, ziemniaczki w każdej postaci mogę, póki co przytyłam tylko 0,5 kg więc a co tam:D ale na fasolkę po bretońsku mi smaka narobiłaś.......

Jak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
też mam dużo rzeczy swoich w sezonie, włąściwie jestem samowystarczalna jeśli chodzi o warzywa i niektóre owoce, pomidorki też co roku mamy swoje, po jajeczka chodzę do sąsiadki i po biały serek też, z mlekiem gorzej bo ona nie wyrabia już:D

Ja przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmuje :p sama sobie na nią smaku narobiłam :p ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3

Ja przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmuje :p sama sobie na nią smaku narobiłam :p ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3
awaryjnie też tak robie;) ale najpierw ciut podsmażam kiełbaskę i cebulkę;)

Jejku jak wy mało przytyłyscie. Ja już 8 kg wychodzi że 2 kg miesięcznie. Chyba jeszcze norma ;)

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Mi zawsze tak ślina leci, że nie mam czasu na to :p prosto z rondelka wcinam :D eh czas coś zjeść, bo od obiadu minęła AŻ godzina! Hehe
Miłego wieczoru kobietki! :):)

reklama
ogorki kiszone, kapusta kiszona uwielbiam! jadlabym jak reksio szynke :)

wstret mam do slodkiego, ale slodkiego nikgdy nie lubilam, czego niestety po moim pieknym kreglym cialku nie wiadac :D

legginsy i spodnie z H&M sa the best!

ksiązki - czytałąm język niemowląt Tracy Hogg czy jakoś tak, mam też Zawitkowskiego. Obie polecam. Wiadomo nasz instykt na pierwszym miejscu, to tylko sugestie a nie wyrocznia, ale zwlaszcza na temat noszenia dzieci, bo z tym najczesciej mozna miec problem.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry