mamawiki32
Fanka BB :)
Jak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie od kurczaka włąsnie też, ziemniaczki w każdej postaci mogę, póki co przytyłam tylko 0,5 kg więc a co tam ale na fasolkę po bretońsku mi smaka narobiłaś.......Iwona35 hahahahahaha
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lody Najlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody Mogłabym jeść to codziennie odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
też mam dużo rzeczy swoich w sezonie, włąściwie jestem samowystarczalna jeśli chodzi o warzywa i niektóre owoce, pomidorki też co roku mamy swoje, po jajeczka chodzę do sąsiadki i po biały serek też, z mlekiem gorzej bo ona nie wyrabia jużJak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
napiszę Ci na kulinarnym co i jak ale ostrzegam,to nie wrsja dla trzymających linięO nie fasolka idę stąd ! Wczoraj racuchy jakoś zrobiłam ale fasolki nie potrafię
awaryjnie też tak robie ale najpierw ciut podsmażam kiełbaskę i cebulkęJa przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmuje sama sobie na nią smaku narobiłam ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3