reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witaj VENICE:) nie no pewnie wiadomo wiele rzeczy sie robi instynktownie ale wiecie jak to jest cos sie dzieje...cos wam zaswita bo gdzies przeczytalyscie i wiecie jak reagowac czy co robic..roznie bywa w zyciu. Wydaje mi sie ze dla poczatkujacych mam to swietna sprawa bo pozwala to jeszcze bardziej zrozumiec nasz skarby!!!!! Wiadomo nie mozna sie w 100% kierowac tym co pisza..nasza intuicja mysle ze jest najlepsza..ale fajnie sobie jest poczytac o roznych sprawach zwiazanych z dzieckiem:)

reklama
julka bardzo sie cieszeeeee ja tez ostatnio mialam badania moczu zle- zobaczymy teraz w lutym ale staram sie lepiej odrzywiac, pic duzo wiecej wody jem bardzo duzo owocow i z rana jem jogurt z owocami platkami owsianymi i zurawinka- mniam wiec mam nadzieje, ze tez mi sie wyniki poprawia:) co do ziemniakow ja tak nie mam moge je jesc i jesc...ale dzis jakis dziwny dzien mam bo pijac jogurt nie czulam jego smaku jakby mi troche nie smakowal dziwne..juz mi sie chce spac:)
mnie od jogurtów odrzuciło już chyba z miesiąc temu, jedyny jaki toleruje to naturalny polany po swieżych owocach
Ja książki mam...ale jakoś nie korzystałam. Ale debiutujące mamy :D może sie przydać,choć tak naprawdę wiele rzeczy robi sie instynktownie....
ja też nie korzystałam, natrafiłam na pare bzdur i zawierzyłam instynktowi. To już troche czasu mineło by przytoczyć, ale pamiętam jakiś lek z kopru chwalony jako bardzo skuteczny i dośc drogi. Kupiłam bo młodsza miała kolki. Dawka: łyzeczka kilka razy dziennie a jedyny efekt to pogorszenie apetytu dziecka. No rzeczywiście jak nie je to nie dostanie kolki :D POjechałam do pani doktor a ona jak zobaczyła ten lek to w śmiech i mówi: KOchaniutka dzieciątko to ma żoładek wielkości buteleczki od lakieru do paznokci..ona tym lekiem się najada:) i kazała odstawic a mi zastosowac dietę eliminacyjną, okazało się że mała krzyczy jak ja zjem cokolwiek z nabiału.

GWIAZDA_237- ROZUMIEM czasami tak jest lepiej..ja tez nie wszystkim mowie tym co powinni wiedziec wiedza...a ci co nie wiedza dowiedza sie w swoim czasie sami;) ja jestem w 13 tygodniu ale czas wolno leci;) jeszcze tyle czasu do kolejnych badan...a ile mnie jeszcze czeka;) no nic musze sie uzbroic w cierpliwosc- poki co jestem na etapie sszukania fajnego dresu na brzuszek bo inne dresy mnie cisna..a mam leginsy ciazowe z tym wysokim stanem-super sprawa poelcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam H&M, z innymi nie mam takiego doswiadczenia :) No i najlepiej zamawiac przez internet ( dla mnie przynajmniej ).

julka bardzo sie cieszeeeee ja tez ostatnio mialam badania moczu zle- zobaczymy teraz w lutym ale staram sie lepiej odrzywiac, pic duzo wiecej wody jem bardzo duzo owocow i z rana jem jogurt z owocami platkami owsianymi i zurawinka- mniam wiec mam nadzieje, ze tez mi sie wyniki poprawia:) co do ziemniakow ja tak nie mam moge je jesc i jesc...ale dzis jakis dziwny dzien mam bo pijac jogurt nie czulam jego smaku jakby mi troche nie smakowal dziwne..juz mi sie chce spac:)

U nas nawet badan moczu sie nie robi ;) Rety, jakie sa roznice w roznych krajach. Mnie kazano przyjsc z probka moczu, a jakze... Po czym pielegniarka wyjela taki paskowy tescik, jakie sa do kupienia w aptece... No i na tej podstawie okreslila, czy jest ok... :rolleyes2:

zielona ja włąsnie w H&M kupiłam legginsy i dzinsy ze streczem oczywiście ciązowe i to wszystko bo tuniki i bluzki to miały taką kiepską jakość zwłaszcza w porównaniu do ich ceny,że stwierdziłam,że po prostu kupie w innym sklepie tuniczki zwyczajnie rozmiar większe

reklama
Do góry