witaj VENICE nie no pewnie wiadomo wiele rzeczy sie robi instynktownie ale wiecie jak to jest cos sie dzieje...cos wam zaswita bo gdzies przeczytalyscie i wiecie jak reagowac czy co robic..roznie bywa w zyciu. Wydaje mi sie ze dla poczatkujacych mam to swietna sprawa bo pozwala to jeszcze bardziej zrozumiec nasz skarby!!!!! Wiadomo nie mozna sie w 100% kierowac tym co pisza..nasza intuicja mysle ze jest najlepsza..ale fajnie sobie jest poczytac o roznych sprawach zwiazanych z dzieckiem
reklama
mnie od jogurtów odrzuciło już chyba z miesiąc temu, jedyny jaki toleruje to naturalny polany po swieżych owocachjulka bardzo sie cieszeeeee ja tez ostatnio mialam badania moczu zle- zobaczymy teraz w lutym ale staram sie lepiej odrzywiac, pic duzo wiecej wody jem bardzo duzo owocow i z rana jem jogurt z owocami platkami owsianymi i zurawinka- mniam wiec mam nadzieje, ze tez mi sie wyniki poprawia co do ziemniakow ja tak nie mam moge je jesc i jesc...ale dzis jakis dziwny dzien mam bo pijac jogurt nie czulam jego smaku jakby mi troche nie smakowal dziwne..juz mi sie chce spac
ja też nie korzystałam, natrafiłam na pare bzdur i zawierzyłam instynktowi. To już troche czasu mineło by przytoczyć, ale pamiętam jakiś lek z kopru chwalony jako bardzo skuteczny i dośc drogi. Kupiłam bo młodsza miała kolki. Dawka: łyzeczka kilka razy dziennie a jedyny efekt to pogorszenie apetytu dziecka. No rzeczywiście jak nie je to nie dostanie kolki POjechałam do pani doktor a ona jak zobaczyła ten lek to w śmiech i mówi: KOchaniutka dzieciątko to ma żoładek wielkości buteleczki od lakieru do paznokci..ona tym lekiem się najada i kazała odstawic a mi zastosowac dietę eliminacyjną, okazało się że mała krzyczy jak ja zjem cokolwiek z nabiału.Ja książki mam...ale jakoś nie korzystałam. Ale debiutujące mamy może sie przydać,choć tak naprawdę wiele rzeczy robi sie instynktownie....
Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
GWIAZDA_237- ROZUMIEM czasami tak jest lepiej..ja tez nie wszystkim mowie tym co powinni wiedziec wiedza...a ci co nie wiedza dowiedza sie w swoim czasie sami ja jestem w 13 tygodniu ale czas wolno leci jeszcze tyle czasu do kolejnych badan...a ile mnie jeszcze czeka no nic musze sie uzbroic w cierpliwosc- poki co jestem na etapie sszukania fajnego dresu na brzuszek bo inne dresy mnie cisna..a mam leginsy ciazowe z tym wysokim stanem-super sprawa poelcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam H&M, z innymi nie mam takiego doswiadczenia No i najlepiej zamawiac przez internet ( dla mnie przynajmniej ).
julka bardzo sie cieszeeeee ja tez ostatnio mialam badania moczu zle- zobaczymy teraz w lutym ale staram sie lepiej odrzywiac, pic duzo wiecej wody jem bardzo duzo owocow i z rana jem jogurt z owocami platkami owsianymi i zurawinka- mniam wiec mam nadzieje, ze tez mi sie wyniki poprawia co do ziemniakow ja tak nie mam moge je jesc i jesc...ale dzis jakis dziwny dzien mam bo pijac jogurt nie czulam jego smaku jakby mi troche nie smakowal dziwne..juz mi sie chce spac
U nas nawet badan moczu sie nie robi Rety, jakie sa roznice w roznych krajach. Mnie kazano przyjsc z probka moczu, a jakze... Po czym pielegniarka wyjela taki paskowy tescik, jakie sa do kupienia w aptece... No i na tej podstawie okreslila, czy jest ok...
zielona ja włąsnie w H&M kupiłam legginsy i dzinsy ze streczem oczywiście ciązowe i to wszystko bo tuniki i bluzki to miały taką kiepską jakość zwłaszcza w porównaniu do ich ceny,że stwierdziłam,że po prostu kupie w innym sklepie tuniczki zwyczajnie rozmiar większe
może krowa miała zły humor spróbuj innyiwona 35 mnie nie to ze odrzuciło ale po prostu dziwnie smakowal jogurt..
mamawiki32
Fanka BB :)
Iwona nie żartuj... to tak można?hahaha
reklama
Iwona nie żartuj... to tak można?hahaha