MalinowaMarta
Fanka BB :)
Olciak super wieści z wizyty! Szkoda tylko, że płci nic nie było widać, ale pewnie na kolejnej wizycie się dowiesz - znasz już termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja jutro o 17:30...MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe Ty wizytujesz jutro? &&&&&
Ja tez termin z usg juz od pierwszego usg mam na 07.07 )MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe Ty wizytujesz jutro? &&&&&