reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
AniaFania, wchodzę jeszcze w 2 pary takich większych, co kupowałam, kiedy jeszcze nie do końca schudłam po ciąży. Ale fakt, guzik muszę rozpinac :)

Ale Wam dobrze z tymi badaniami, ja też już bym chciała... A dopiero 14.01 mam.

Nasz synek nie zasypia sam, ale na szczęście woli od jakiegoś czasu swoje łóżeczko, nawet jak się w nocy obudzi i go wyjmiemy to pokazuje, że chce tam z powrotem. Po odstawieniu od cycusia zaczął przesypiac całe noce, śpi nawet od 20.30 do 8 o_O

Tez juz w spodnie cieżko wchodzę a jak juz wejdę to i tak mi nie wygodnie. Jutro chyba pojadę do h&m po jakieś ciążowe bo jednak w spodniach lepiej wyglądam przy moim niskim wzroście niż w getrach.

MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe :) Ty wizytujesz jutro? &&&&&

AniaFania u mnie też będzie drugi chłopczyk, ale ja po cichu liczyłam na taką opcję, bo mam już wszystkie ubrania i zabawki dla chłopca, a dodatkowo dzieci będą miały wspólny pokój, i o ile w przypadku różnych płci teraz nie stanowiłoby to problemu, to w przyszłości mogłoby rodzić konflikty. Zresztą mi od początku intuicja mówiła mi że to będzie chłopak.

Julka zdrówka.

Malinka wizytę masz w moje urodziny. Jest to dla mnie szczęśliwa data, więc liczę, że i dla Ciebie taka będzie.

Z doświadczenia powiem, że przy nauce samodzielnego zasypiania dziecka najważniejsza jest konsekwencja rodziców. Musicie nastawić się na kilka płaczliwych wieczorów, ale zacisnąć zęby i wytrzymać w postanowieniu.

Ja w Sylwestra dostałam sms-a od swojej ginekolog, że test PAPPA wyszedł bardzo dobrze, więc koniec roku był dla mnie bardzo udany.

Agunia, o mój synek ma 11-tego a ja 19-tego więc pomiędzy idę :)

Ja też czuję drugiego chlopaczka ale poprzednio obstawialam dziewczynkę, zreszta gin poczatkowo tez a w 16 tyg jaja wyszly :D

Julka, ja w poprzedniej ciąży też na początku schudłam ze 3-4, niestety szybko potem nadrobilam... współczuję ci tych dolegliwości..

Witam mamy ;) dotychczas udzielała się nieco na innym forum ale że ostatnio mały ruch tam się zrobił a widze że tutaj wszyscy aktywni to pozwole się dołączyć ;) termin mam na 2 lipca- według USG zapowiada nam się chłopak :D

reklama
MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe :) Ty wizytujesz jutro? &&&&&
Ja tez termin z usg juz od pierwszego usg mam na 07.07 :))

Do góry