reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
AniaFania, wchodzę jeszcze w 2 pary takich większych, co kupowałam, kiedy jeszcze nie do końca schudłam po ciąży. Ale fakt, guzik muszę rozpinac :)

Ale Wam dobrze z tymi badaniami, ja też już bym chciała... A dopiero 14.01 mam.

Nasz synek nie zasypia sam, ale na szczęście woli od jakiegoś czasu swoje łóżeczko, nawet jak się w nocy obudzi i go wyjmiemy to pokazuje, że chce tam z powrotem. Po odstawieniu od cycusia zaczął przesypiac całe noce, śpi nawet od 20.30 do 8 o_O

Tez juz w spodnie cieżko wchodzę a jak juz wejdę to i tak mi nie wygodnie. Jutro chyba pojadę do h&m po jakieś ciążowe bo jednak w spodniach lepiej wyglądam przy moim niskim wzroście niż w getrach.

MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe :) Ty wizytujesz jutro? &&&&&

AniaFania u mnie też będzie drugi chłopczyk, ale ja po cichu liczyłam na taką opcję, bo mam już wszystkie ubrania i zabawki dla chłopca, a dodatkowo dzieci będą miały wspólny pokój, i o ile w przypadku różnych płci teraz nie stanowiłoby to problemu, to w przyszłości mogłoby rodzić konflikty. Zresztą mi od początku intuicja mówiła mi że to będzie chłopak.

Julka zdrówka.

Malinka wizytę masz w moje urodziny. Jest to dla mnie szczęśliwa data, więc liczę, że i dla Ciebie taka będzie.

Z doświadczenia powiem, że przy nauce samodzielnego zasypiania dziecka najważniejsza jest konsekwencja rodziców. Musicie nastawić się na kilka płaczliwych wieczorów, ale zacisnąć zęby i wytrzymać w postanowieniu.

Ja w Sylwestra dostałam sms-a od swojej ginekolog, że test PAPPA wyszedł bardzo dobrze, więc koniec roku był dla mnie bardzo udany.

Agunia, o mój synek ma 11-tego a ja 19-tego więc pomiędzy idę :)

Ja też czuję drugiego chlopaczka ale poprzednio obstawialam dziewczynkę, zreszta gin poczatkowo tez a w 16 tyg jaja wyszly :D

Julka, ja w poprzedniej ciąży też na początku schudłam ze 3-4, niestety szybko potem nadrobilam... współczuję ci tych dolegliwości..

Witam mamy ;) dotychczas udzielała się nieco na innym forum ale że ostatnio mały ruch tam się zrobił a widze że tutaj wszyscy aktywni to pozwole się dołączyć ;) termin mam na 2 lipca- według USG zapowiada nam się chłopak :D

reklama
MalinowaMarta wizytę u swojego gina mam w piątek ale pewnie nie będzie mi robił usg skoro robił mi na prenatalnych. Termin porodu z usg pd początku wychodzi mi na 07.07 ciekawe ciekawe :) Ty wizytujesz jutro? &&&&&
Ja tez termin z usg juz od pierwszego usg mam na 07.07 :))

Do góry