fazerkamm
Fanka BB :)
Samopoczucie tragedia, drugi dzien wymioty, teraz do kolekcji cholernie głowa zaczela mnie bolec... maz mnie pociesza ze moze jak mam az taki kijowy poczatek to porod bedzie lajtowyhej dziewczyny
jak samopoczucie z rana?
ja zwymiotowałam po wypiciu herbatki
teraz biore sie za obiadek dla meza, dzis kopytka z sosem pieczarkowym ale tragedia bedzie w ich robieniu bo ciagle chce mi sie wymiotowac
ale My mamy znosimy wszystko dla dzidziusi
Witam
Fazerka ani myśl o derpesji.... no coś ty....choć wiem że ciężej wykonać !
Justa I MadziGaw współczuję przeboi nad kibelkiem.....mnie trochę przeszło-no właśnie trochę.Czasem mnie mdli rano czasem po południu a i wieczorem b.często...ale jeszcze nad wc nie wisiałam. Też mam problemy z gotowaniem.....żołądek w gardle siedzi
MadziGaw szczęścia w eliminacjach dla brata!!! Mój syn marzy o czymś takim.....
Mandoza miałam tak przez ponad tydz.....
Malinowa e nie jedno jest....mi już bliżniąt wystarczy...
Hope a może 3 suwaczki po prostu nie wchodzą....może jakbyś miała wersje mini załapał by i 3.... mi elegancko wchodzi suwak ....no tak teraz nie mam...
Witaj Aleksandra
Needi ja też uważam na mojego harpagana .....też portafi przyłozyć...ale wolę nie mieć przygód jak sama z nim w domu jestem.
Kasiulka dzieci nas teraz testują...jednak pora roku swoje robi...latem i wiosną mój super był...wybiegał się wymęczył -głupotki i rzucania wtedy mnie omijały..teraz szkoda gadać nawet....
Julka zleci
Lila 13 bliźniaki -syn i córa ,i synek 2 lata i prawie 4mce ma ....
Karolanka czasem wpadaj i pisz co u Ciebie !
a ja zaraz suwak wstawię.....
Aob kochana odezwij się !
Dam rade! To wszystko pewnie przez te cholerne mdlosci... obie damy rade w koncu.. bo jak nie my to kto...