reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
justa podziwiam za ten sos pieczarkowy... Ja nie będąc w ciąży nie potrafię wąchać zapach gotujących się grzybów a co dopiero w ciąży ;p

Witam się i ja :tak:

Venicee z tym suwaczkiem wszystko robię jak mi mówisz, suwaczek na profilu jest po zapisaniu a tutaj jak piszemy to Go nie ma, są tylko dwa z wieku dziewczynek a z ciąży nie ma. Zresztą albo jestem ślepa albo Ty tez nie masz ciążowego :-Dtylko z wieku Mikołajka widzę :tak:.
.

Ta sama sytuacja jest u mnie ;p

aleksandra
witaj :)

Dziewczyny czy 6 tyg i 3 dniu będzie widać bijące serduszko? bo teraz czytam, że różnie bywa..

wczoraj oglądałam swoje stare usg i w 6t 1d było już serduszko :)

Cześć dziewczynki!
Chciałam oznajmić, że przeniosłam się do sierpnióweczek, bo już powstały :-D
W sobotę testuję i zobaczymy :-)

Będę Was podczytywać troszkę :-D

Ściskam mocno!!!

Witam
Fazerka ani myśl o derpesji.... no coś ty....choć wiem że ciężej wykonać !
Justa I MadziGaw współczuję przeboi nad kibelkiem.....mnie trochę przeszło-no właśnie trochę.Czasem mnie mdli rano czasem po południu a i wieczorem b.często...ale jeszcze nad wc nie wisiałam. Też mam problemy z gotowaniem.....żołądek w gardle siedzi :eek:
MadziGaw szczęścia w eliminacjach dla brata!!! Mój syn marzy o czymś takim.....
Mandoza miałam tak przez ponad tydz.....
Malinowa e nie jedno jest....mi już bliżniąt wystarczy...
Hope a może 3 suwaczki po prostu nie wchodzą....może jakbyś miała wersje mini załapał by i 3.... mi elegancko wchodzi suwak ....no tak teraz nie mam...
Witaj Aleksandra
Needi ja też uważam na mojego harpagana .....też portafi przyłozyć...ale wolę nie mieć przygód jak sama z nim w domu jestem.
Kasiulka dzieci nas teraz testują...jednak pora roku swoje robi...latem i wiosną mój super był...wybiegał się wymęczył -głupotki i rzucania wtedy mnie omijały..teraz szkoda gadać nawet....
Julka zleci :)
Lila 13 bliźniaki -syn i córa ,i synek 2 lata i prawie 4mce ma ....
Karolanka czasem wpadaj i pisz co u Ciebie !
a ja zaraz suwak wstawię.....
Aob kochana odezwij się !

Tzn ze nie mam suwakow? Ehh wcZoraj ustawialam i było ok a teraz siedzę na tel i nie widze. Nawet nie miałam z tym żadnego problemu. Nie wiem co jest w takim razie

Venice - wiesz, faktycznie zapomniałam o tym. Gdy jest ciepło całe dnie siedza na dworze, łażą po drzewach, biegają, skaczą.... nadmiar energii jak nic. jak się czujesz??

Panna Migotka - patrz na co trafiłam ;-)
Masz w domu małą marudę? Sprawdź, jak reagować, żeby oduczyć dziecka tego nieprzyjemnego zwyczaju | MamaDu.pl

Suwaczki wchodza różne, ja mam inne, a jest widoczny, prawda?? A - dla tych, co nie mogą wstawić - usuńcie wszystkie, te stare i wrzuccie nowe. Mnie pomogło :tak:

reklama
No sprawdziłam ,fakt wchodzą z różnych stron tyle że linki trzeba skracać ...z tego co widzę...
Widzę po moim Mikusiu...jak się wyszalał na spacerze inny całkiem był...teraz widzę różnicę jak w domu większość czasu się siedzi...
Ja jak się czuję? różnie...myślę nad 2gim lekarzem....tj.wizycie ..
O 3 masz -czyli i tyle się mieści ...
U mnie teraz woda z sokiem malinowym....a jak mądrala uśnie idę kończyć rafaello dla mojej siostry...

Do góry