aleksandra_25
Początkująca w BB
Może już będzie ja kolejna wizytę mam właśnie 17.12 już nie mogę się doczekaćchciałabym strasznie bo jak nie to dopiero zobaczę 17.12......to strasznie długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może już będzie ja kolejna wizytę mam właśnie 17.12 już nie mogę się doczekaćchciałabym strasznie bo jak nie to dopiero zobaczę 17.12......to strasznie długo
Witam się i ja
Venicee z tym suwaczkiem wszystko robię jak mi mówisz, suwaczek na profilu jest po zapisaniu a tutaj jak piszemy to Go nie ma, są tylko dwa z wieku dziewczynek a z ciąży nie ma. Zresztą albo jestem ślepa albo Ty tez nie masz ciążowego tylko z wieku Mikołajka widzę .
.
Dziewczyny czy 6 tyg i 3 dniu będzie widać bijące serduszko? bo teraz czytam, że różnie bywa..