reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ma ktoras serwis obiadowy z Ikei?
Siostra ma urodziny i chce jej zamówić. Ciekawa jestem czy sa ok. Akurat sa kolorowe a ona takie uwielbia. Di tego zamowilabym jej 6 kubków z Ikei w tym samym kolorze. Nie robimy sobie zbyt drogich prezentów wiec akurat zmieszczę sie w 150 zl.

Małgorzatkar, Elifit, mój trojaczek ;-) też ma ciężkie noce. Zęby górne już blisko ale powodem płaczu jest brzuch:-(
Kupki robi, ale ma problem z bąkami. Rozszerzałam dietę dość wolno, nowe co 3 dni. Zjada po pół małego słoiczka a i tak mu coś nie leży :no:
Chyba trzeba zrobić przerwę i zacząć od początku?

Kąpiel na siedząco, bo tak się fajniej chlapie rączkami.

Makota, jak nic mamusia podpuściła synka. Ja mojemu w takich sytuacjach odpowiadam,żeby mi przygotował tygodniowy grafik posiłków: ilość, rodzaj, godzina i wszystkie szczegóły a ja się dostosuję. Najczęsciej odpowiedź zaczyna się od " ale ja nie wiem.........Ja chodzę do pracy...... I temat się ucina:-)

Małgorzatkar współczuję, to chyba nie pierwszy raz u Ciebie? :(

U mnie raz lepiej raz gorzej z tym bólem przy karmieniu. Miałam zrobić ten posiew, ale zauważyłam, że mały w nocy płytko chwyta i jak mu poprawialam to mniej bolały i pomyślałam, że to może jednak to. Tylko nie zawsze mi się udaje poprawić i nie zawsze mi się chce walczyć. Pewnie powinnam...

A i doczekałam się śniegu :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423061117288.jpg
    uploadfromtaptalk1423061117288.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 44
kasiuchna, dzięki ale chciałam nosidełko ergonomiczne. wybrąłam womar eco2.

elifit nie kupię mei tai ponieważ mąż też chce nosic a mei tai ani chusty nie ubierze... kupiłam nosidło więc..

u nas chorowania ciąg dalszy. ma problemy z zasypianiem bo mu się nosek przytyka... jak w końcu zasnął na drzemkę to sie obudził po 5 minutach z atakiem kaszlu, ululałam i znów sie obudził po 5 min z atakiem kaszlu - znów musiałam interweniować... no i śpi. bidusio tak mocno kasła.. chyba jutro wybierzemy sie do lekarza.. a ja wyzdrowiałam

reklama
Witam!
Dzien mi jakos uciekl:-/
U nas fajna pogoda, spacerowalysmy dwie godziny. Nogi w tylek mi wchodza:-D usiasc nie bylo gdzie, bo na lawkach z 30 cm sniegu wszedzie:-/
A poza tym nic ciekawego u nas.
Zazdraszczam basenu, my mialysmy sie wybrac ale ja ze swoim sadlem nigdzie sie w ten sposob nie pokaze:-( ahhh.. Z tej rozpaczy zjem batona:p
Zartuje, ostatnio jadam slodkie tylko ciasta domowej roboty, staram sie ograniczac slodkosci i nawet moge sie przyznac,ze jestem z siebie dumna:-D coz za skromnosc..

Ja mam serwis z ikei, ale nie jestem zadowolona:-/ rysuja sie szybko te talerze, osobiscie wolala bym z luminarc jak Elifit napisala.
Kubki tez mam z ikei, polecam te z serii 365+, mam akurat takie jasno niebieskie i lubimy je:p

Idee.. Zapiekanke czynic:-/

Cos na poprawe humoru:
Co powiesz, gdy uciekinier ze szpitala psychiatrycznego zapyta o haszło?

Ostatnia edycja:
Do góry