reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Zuzia tylko na siedząco...we trzy w wannie albo we dwie z Ola w wanience...

Ja jutro na obiad albo pierś z kurczaka w szpinaku, albo roladki ze szpinakiem, zależy.czy mi się będzie chciało.

reklama
Dzien dobry!

Adas budzi sie co noc na min 1,5 h. Takie pojedyncze pobudki tez miewa. Powoli jestem zdania, ze te jego dlugie nocne pobudki to terroryzm i chec bliskosci, bo... Tuli nawet M, gdzie w dzien tylko zaczepia ;) ma ktroras z Was podobnie??

Wczoraj pozarlam sie z M, bo przekazal mi garsc informacji na temat tego co powinien jesc Adam i pytan co je Adam... W koncu mu powiedzialam baaaardzo brzydko, ze 7 mc dziecko nie zezre tyle co dorosly i ze Adas je pol miesnego sloiczka, nie dlatego zle mu zaluje, a dlatego, ze wiecej nie chce. Poza tym on ma ten poziom zelaza prawie ok. Bardzo malo brakuje do normy.

Jak powiedzial, ze za pozno wprowadzilam mieso, uznalam, ze przemawia glosem matki i zrobili na mnie nagonke. Nic nie kuma. Niech sam karmi dziecko. Specjalista ds zywienia niemowlat...

Poki nie wybuchne, bede walkowala temat :/

Dzis jade z Adasiem do kolegow. Zabieram go w foteliku i jak na zlosc jest -4 :(

Na obiad mam dzis pulpety w sosie

Milego dnia! Jak zrobie kawe, to moze i moj sie poprawi :p

Makotka masz racje niech sam gotuje. Ja od wyjscia ze szpitala suplementuje Olka zelazem. Od polowy wrzesnia dawkami leczniczymi plus kwaq foliowy i wit. B6. Z wartosci 9, na 30 grudnia mial 11.4 na granicy normy. Przez to mamy wprowadzone wczesniej pokarmy. Brzydko mowiac niech sie odczepi.

Dzień dobry

Makota nosz kuzwa nie odczepi się ta teściowa.
A ty m doedukuj. Niech czyta artykuły poradniki czy coś. Bo jak dla mnie to on tylko powtarza a sam pojęcia nie ma:confused:

Drugi ząb nam się przebija:sly:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Napadało nam śniegu - w końcu :-) Oby tym razem dłużej, niż do południa się utrzymał :tak:

Makota też radzę dać m do poczytania jakieś artykuły o żywieniu, bo wiedza i mądrości jego matki są, delikatnie mówiąc, do du.y

I moja Natka też tuli się w nocy do męża, a my ciągle myślimy,ze ona głodna. W naszym łóżku jakoś w nocy usnąć nie chce - od razu pacanie po twarzy rodziców i gadanie :-p Przełożona do łóżeczka usypia po 5 minutach

Dziewczyny jakie Wy chrupki dajecie maluchom? Mogę dac takie zwykle flipsy? Tam w składzie jest tylko grys kukurydziany.

Majora wspolczuje teściowe a najgorsze ze mąż powtarza jak papuga za nią. Wg mnie jak chodzi o dzieci to rodzice powinni trzymać wspólny front.

My kapiemy na leżąco bo młody nie siedzi.

Makota daj mu artykuły do poczytania i bez tego niech cię nie poucza czy dyskutuje. a jak Twoje kontaktyz teściem bo nigdy nic nie piszesz?
My już po pływaniu. corsz więcej zabawy z tym jest.

reklama
Do góry