reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witajcie, nie mogę dostać się do kompa bo mąż go okupuje! Wiec podejmuje kolejna próbę napisania czegoś na tel zobaczymy czy wyjdzie :) mamoB współczuję awantura, mam nadzieje ze szybko zagości spokój co ugotowalas L? A któraś z was rozszerza dietę BLW?
Limonka moja Liwia tez ma jakieś krostki kolo buzi i tez nie rozkminiam od czego to może być. Ostatnio dałam jej surowe jablko w rękę wiec trochę to obstawiam właśnie.
Kasia ty tez po awanturze z m, eh! Trzymaj sie! Dziś udało mi się pojeździć na łyżwach! Oliwia za to dala popalić trochę babci ale co tam :) teraz już śpi i ja też zawijam z nadzieją na lepszą noc niż ta dzisiejsza!

Witam wieczornie, właśnie lezymy z bobasiem w łóżku a mąż pojechał na pepkowe do kolegi i wróci jutro po pracy. Bobaś się kręci i nie wygląda na śpiącego.

Koleżanka urodziła dziś córeczkę przez cc. Tak się zastanawiam czy któraś po pierwszej cc rodziła SN?

Makota ja też jeszcze używam suszarki .

Hejka, melduję że mój cyckowy problem nadal trwa..... Można się podłamać :(
Jutro chyba zadzwonię do chirurga i sie umowie na wizytę...

Mamob współczuję kłótni i tule :*

Makota tobie współczuję afty. Znam temat. Możesz smarowac dentinoxem lub czymkolwiek z lidokainą. Żuć goździka tę przyprawe lub roztworem wody utlenionej.

Kasia o kurcze co babci się stało? Tule po kłótni :*

Kasiuchna ja owoce blw ;)

Undomiel ja chciałam sn ale się nie udało.

Pola trzymam kciuki żeby precz poszło. Moja lewa pierś też hiperaktywna.

Z marudzi. A marudzi ehh

Kasia,o witaj w klubie:-) u mnie tez dzis fajna niedziela przez klotnie:-/ zdrowka dla babci!

Kasiuchna, dzis ugotowalam ziemniak, pietruszka, marchewka i indyk, na koniec posypalam koperkiem. Nawet nie spodziewalam sie,ze bedzie jej to tak smakowalo:-/

Dobranoc!

hej, jest tu ktoś? Drugi raz karmie (1.30, 4.15) i mam nadzieje ze do 8.30 wytrzyma :)

współczuję kłótni i innych przekleństw niedzielnych (złamane ręki itp). Zdrowia i dwustu lat dla Babci!!

Gdzie Tusia? Michalina? HELLO!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry! :D

Undomiel - uzywasz tej suszarki tylko przy duzym terrorze? Jak sie rozleniwilam, albo Adas sie "rozpuscil" ;) bo moja mama, siostra i tesciowa usypiaja go bez suszarki, a mi i M zasypia w 99% przy suszarce. Poza tym budzi sie pierdyliad razy w nocy. Czytalam, ze gdy dziecko budzi sie w innym miejscu niz zasnelo zaczyna plakac. Myslalam, ze to bzdury, ale zaczyna mi sie to zgadzac :/

Pola - troche to juz trwa :/ mam nadzieje, ze w koncu minie

Elifit - po gozdziku chyba sie zhaftam ;) dentinox mam. Nie wiedzialam, ze to pomaga na afty. Dzieki ;)

Adas ostatnio zasypia przy tacie... Wlasnie zasnal wiec i ja przymkne oko.

Branoc

reklama
Do góry