reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Mika balet dla dzieci w jakim wieku?
Moja właśnie ma kolejna drzemkę. Juz się nauczyłam kłaść ja godzinę przed posiłkiem. najpierw na mnie, a potem hyc do swojego łóżeczka gdy już się wyciszy.
Idę dokończyć zupkę :)

reklama
Hej

U mnie masakra dzisiaj była. Noc w miarę ok ale w dzień nie spała 4.5 godz gdzie u niej nmorma to max do 3 godz z czego prawie 2 godziny się darła ehhh. Nic nie działało. Niby zasypiała i nagle coś ją wybudzało i ryk:/ Straszne to było. Kupy też mamy jakieś dziwne od kilku dni ale dzisiaj po południu to była w większości rzadka z kawałkami (sorki za szczegóły) Obstawiam zęby, bo i lekki katarek miała w nocy, no i ta marudność.
Mam pytanko Julka ma kilka kropek nad ustami i w okolicy nosa. Tylko tu, szczerze to aż tak nie zrwacałam uwagi co jej daję bo je praktycznie wszystko. Zastanawiam się czy to mogą być objawy uczulenia?? Z tym ze nigdzie więcej nie ma żadnych zmian.

Lilla rzeczywiście zupka brzmi smakowicie :)
Katka super że się wybawiłas.
Kum zdrówka życzę :)

Wszystkim życzę żeby dzisiejsze nocki były o niebo lepsze niż wczoraj :)

Lecę do buni :)

Hej :)

Kopę lat mnie nie było.... Niestety jak w święta zaczęły mi się zaległości, tak w styczniu nie nadrobiłam.
A piszę by dać znać, że raczej dalej mnie nie będzie, albo będzie mnie mało, gdyż wznawiam studia i mam nadzieję napisać w końcu pracę i się obronić. Trzymajcie proszę kciuki ;-) i mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wrócić do forum.

Dobry wieczor:-)

Bellina,trzymam kciuki!

Dzien u nas ok, a wrecz nuuda. Oprocz wielkiej klotni z mezem:-/
Dzis ugotowalam obiadek Laurze i bardzo jej smakowal, wiec przechodze ze sloiczkow na gotowane.
Lilla, Ty gdzies pisalas ze zostawiasz Zoli w sloiczku obiad na drugi dzien, blendujesz go? Czy dopiero przed podaniem?
Chyba nie ma roznicy, Tak sie zastanawialam:-/

Ehh, dziecko spi. Ide, bo dzis bez humoru jestem:-(

Ja pierdyle. Mam afte i nie moge sie jej pozbyc! Znacie cos mocnego co mozna kp? Probowalam aftin i gencjane. Nie pomaga :(

Makrela ma focha, bo opieprzylam ja, ze daje dziecku dotykac czajnik... Swiat sie konczy...

Fajny spacer dzis wyhaczylismy. Poszlam z Dasiem i M na marine, na ktora chodzilam z wozkiem latem i jesienia. Piekne slonko swiecilo.

Pozniej pojechalismy do mojej mamy i do tesciow.

Obczailam mm. Chyba kupimy NAN na probe.

Teraz zjem, posprzatam, umyje sie i branoc.

Nagralam filmik jak Adas raczkuje. Kiedys Wam pokaze jezeli chcecie ;)

reklama
Do góry