reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ciasta wspaniale :) tez zjadlabym drozdzowe - albo ze sliwkami, albo z truskawkami. Wiem, ze sliwki sa mrozone, ale nie wiem czy by sie nadaly do drozdzowki :(

Obejrzalam tylko troszke wczorajszego filmu. Mialam spiecie z M bo juz lezalam, ogladalam film, a on gral. Gre mial tak gosno, ze nie slyszalam filmu, a jak mu powiedzialam, zeby przyciszyl, bo ja rzadko kiedy ogladam filmy wieczorami to powiedzial, ze wydaje rozkazy, a i tak zaraz usne. Gdybym miala wiecej sily przedluzylabym gadke, ale nie mam juz sily...

Strasznie ciezko znioslam noc. Mialam wrazenie, ze odpadna mi nogi. Brzuch twardy jak kamien, nogi mi dretwieja, mam nadzieje, ze to minie :(

U mnie padalo :p pierwszy raz od tych kilku dni, kiedy wspominacie o deszczu i ulewach. Chyba nawet cieplej sie zrobilo.

Milego dnia

Cześć dziewczyny:) dzięki Makota, z dnia na dzień już lepiej się czuję. Może dziś w końcu wyjdę z domu. Czas się ruszyć. Gorączki już nie mam, kaszel i katar do zniesienia, więc chyba będę żyć. Zazdroszczę weekendowych ciast, wyglądają super :thumbup:

Makota, ja oduczyłam swojego głośnego grania - od tego są słuchawki, ja też czasem czegoś słucham na laptopie i również zakładam słuchawki.:tak:
Tusiaczku cieszę się, że jest lepiej.
Ciekawe co u Ewy:confused:
U mnie już wszystko zaczyna wyglądać jak pierwotnie - z tym, że czyściej:happy2: A. kończy dziś sufit w łazience, chyba się ewakuuję z Klaudią do rodziców na kawę, a na obiad wrócimy do domu, bo i tak mam schabowe zrobione. Wczoraj więcej odpoczywałam i od razu lepiej się czuję, Adaś też spokojniejszy.

Cześć.
Nie wyspałam się ale dziś leniwa niedziela to odespie ;)
Ja też truskawek nie mogę się doczekać szczególnie swoich z ogródka :)
Za oknem chmury ale nie pada.
Miłego dnia

No ciekawe co u Ewy .. u Blueberry .. u innych dziewczyn

Miłego :)

Cześć Mamusie :-)
Oj, ja się też nie wyspałam, w nocy się zbudziłam z wydawało mi się pełnym pęcherzem, a okazało się, że brzuch jak kamień i niesamowicie ciągnie w każdą stronę. Przeraziłam się, czy z małą OK, więc ją budziłam aż "odkopała". No chyba histeria przedporodowa jakaś...:-(
Zjadłabym rabarbarowe albo z truskawkami...

Miłego dnia!

Dzień dobry Mamuśki,
u mnie piękna pogoda, lato pełną gębą. Wczoraj grill w parku i rewelacyjna rozrywka - freesbee. Dzisiaj do znajomych.
Smakowicie brzmią te wasze ciasta. Ja mam ochotę tylko galaretkę truskawkową robić, a nie ciasta. Szkoda pogody na siedzenie w domu, więc uciekam do ogrodu póki słońce jeszcze nie pali.
PS czy wasze fasolki też się budzą po cytrusach??
Miłego dnia :*

No i się wkurzyłam. Obejrzałam dokładnie ofertę Lidla i biustonosze do karmienia tylko 80 i 85.....

czesc:)

witam w klubie,ja tez mialam kiepska nocke,na poczatku usnelam ale potem co chwila sie budzilam,niby na siku ale to nie to bylo:baffled:zkazdej strony ciagnie,niewygodnie,niewiadomo jak sie ulozyc ehhhhh:no:ciesze sie ze jutro wizyta...

mika moja Ola tak do 2,5 roku jadla wszystko tzn nie wybrzydzala,jaka zupka byla wszystko mniam mniam,teraz ciagle cos wyjmuje ,nie pasuje jej albo nie smakuje a jak nowosc to juz rzadko da sie pzrekonac:sorry2:
mika na mnie zazwyczaj te najmniejsze z lidla ubrania sa za duze...

u nas tez sloneczko na zmiane z chmurkami ale o niebo lepsza ta pogoda niz ta wczorajsza:)

poranek leniwy,niedawno zjedlismy snaidanko,na obiadek do tesciow zmykamy,fajnie bo i tak nie planowalam robic
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
T mial skozcyc po pizze ,w takim razie pizza bedzie na kolacje:)

miłej niedzieli:)

reklama
Do góry