reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
.jagódka, minisia - już poinstruowałam męża jak ma jutro z nauczycielką rozmawiać. Mam nadzieję, że faktycznie tak się zabawił, że zapomniał, a nie to, że pani zabrania lub zapalenie pęcherza się przyplątało

Bo to chore jakby pani zabraniala...

Dorota, niestety niektóre dzieci potrzebują więcej czasu na zaadaptowanie sie w przedszkolu... Może zabierajcie go do klubikow albo na jakieś zajęcia żeby sie po woli przyzwyczajal? Mój żłobek i przedszkole tych właścicieli oferuje np pakiet dwa dni po 4h, tylko na zajęcia , żeby dzieci nie za dlugo były a po woli sie przyzwyczajaly.

Ostatnia edycja:
LA LUNA przytulam :-(.

HAUST porozmawiaj w przedszkolu .

MALORZATKA on od zawsze chodzi do magicznej krainy,to taka sala zabaw ,ale tam to i ja jestem i siostra .Musze pomyslec o wlasnie takim miejscu aby zostawiac go na chwile samego .
Po zupie bylam chwilez dziecmi na dworze,slizgawica straszna,Teraz dokanczan drugie danie :-)

Ja się rozmyśliłam i zamiast normalnej panierki do piersi kurczaka zrobiłam tą krakersową (dzięki!) i włożyłam je do piekarnika:tak: Zobaczymy czy posmakuje..

Jeśli chodzi o takie poważne choroby dziecięce, to jestem zielona, nawet nie wiedziałam, że ZD może mieć jakąś łagodniejszą formę..

Hej dziewczyny:) Ja również mam termin na lipiec:) Mam już dwuletnią córeczkę. Teraz w drodze nasze drugie planowane maleństwo- podobno chłopczyk:)
Podczytuję Was czasem (szczególnie porównuję Wasze brzuszki do mojego wielgachnego;-)). Niestety ostatnio kompletnie brakuje mi czasu, a na udzielanie się na BB to już wcale...

Pozdrawiam Was wszystkie, życząc nudnych pozostałych miesięcy ciąży.

La Luna mam koleżankę z córką z ZD. Mała jest przewspaniała, wiecznie uśmiechnięta. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo...

reklama
Oświadczam, że wszystkim smakowało na ciepło. Na zimno i z sosikiem czosnkowym też będzie pyszne, jeszcze raz dziękuję za przepis, na pewno zrobię to na imprezę. Mąż stwierdził, że smakuje prawie jak nuggetsy.. Kalafiorek też pychotka, puree z niego całkiem nieźle się komponuję z takim kurczaczkiem.

Ech, człowiek się uczy całe życie, nie wiedziałam, że to tak wygląda.

Do góry