reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Limonko, dałam Ci mój nr telefonu - odezwij się do mnie smsem lub jakkolwiek, bo ja nie mam do Ciebie innego kontaktu niż forum, a chętnie bym się spotkała. Jutro też mogę:tak:
Nocka ok, znowu pobudka o 3 i 6, czyli praktycznie jedna nocna:tak: Poleżeliśmy prawie do 9:szok: Wygoniłam męża na dół ze starszą, bo przylazła do nas rano i się tka kokosiła, że prawie Adasia obudziła, a tak to pospał na cycku spokojnie.
Odezwał się do mnie kolega z klasy z liceum, że w 2015 jest 10-lecie matury i czy organizuję imprezę - hehe za czasów LO to zawsze ja organizowałam wszystkie imprezy i chyba już tej łatki nie odkleję. Ciekawe czy reszta ludzi będzie chętna, bo ja faktycznie chciałabym się z nimi spotkać.
Dziś obiad u teściów i sporo gości. Oby jakoś to przetrwać. Miłej niedzieli Dziewczyny!

Darunia to fajnie że mąż znowu z tobą.
Klątwa jest wiec nie ma. co pisać ze dziecko spi bo wypowiedzenie tego głośno przynosi pecha.
Jagódka ty masz 10 lecie matury? Ja będę miała 12 lat po maturze w przyszłym roku. Na. razie żadnego spotkania klasowego nie było. Może 2018 na 15 lat coś zorganizujemy.
My dzisiajp pojechaliśmy z psami na plaże. Wzięłam swoją chustę elastyczną, ale za ciasno zamotalam. Mlodej się nie podobało, krótko byliśmy bo strasznie wiało. Dobrze że się nie obudzila jak ja wkładalam czy wyjmowalam, nawet w domu z fotelika do łóżeczka kladalam i bluze zdejmowalam. Wyjeżdżalismy o 11.30 a obudzila się 13.30 i teraz wisi na cycu.

Jagódka ty masz 10 lecie matury? Ja będę miała 12 lat po maturze w przyszłym roku. Na. razie żadnego spotkania klasowego nie było. Może 2018 na 15 lat coś zorganizujemy..
Tak ja jestem rocznik 86:tak:
Imprezę u teściów przetrwaliśmy. Usłyszałam mnóstwo bzdur na temat karmienia piersią m.in. że mam chude mleko bo nie jem nabiału i że takie małe dzieci nie mają kubków smakowych - wtf?!:-D

Dzień dobry dziewczyny :-) u mnie weekend super i Antoś taki kochany niech tak już zostanie he
Wiktoria właśnie wróciła do domu..i jestem zła moja mama odprowadziła ją razem z moją siostrą!!!której nie widziałam od roku opowiadałam raz, że nas oszukała na pieniądze itp.. i weszła z nią nie uprzedzając mnie o tej wizycie...ale nie przekroczyła progu, gdyż zabrakło jej odwagi żeby nas przeprosić i tym samym nie zobaczyła Antka. moja Wiki była w szoku jak ciotkę zobaczyła po takim czasie:wściekła/y::angry:
czasem mi się wydaje, że niektórzy po prostu są bez serca...moja mam pierwszy raz od nie wiem ilu lat zabrała młodą tak z własnej inicjatywy na nockę..ale ok liczą się chęci.troszkę mi wizyta mojej siostry popsuła humor..ale to już koniec dnia prawie więc ok.
My w sumie mieliśmy film oglądać, ale ja całkowicie zapomniałam że KSW leci haha a ja to lubię sama czasami mam ochotę wskoczyć w taką klatkę i wyładować swój gniew :-D:-D
jagódka to chyba jakiś żart haha ....bzdury, ale też takie gadanie żeby gadać i pokazać że ma się racje ..

a jak u was? jak dzieciaczki? u nas mega purty śmierdzące i tak jak kiedyś ktoś napisał, że po 2-3 dniach pierdzenia idzie kupa ..to właśnie u nas dokładnie tak jest.
Lilla super wycieczka i ważne że się udało i wszyscy zadowoleni ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też 86 rocznik ale spotkania nie będzie. My mało zgrani byliśmy.

Wróciliśmy od teściów. Fajny wieczór na spacer. A tu wieczorem nie ma komu dzieci zostawić. Muszę kiedyś z m wyjść.

Do góry