reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Lilla My- Moj maluszek na sesji i nasikal i nakupkal na Pania fotograf.. Doslownie na jej kolana.. Hubek niestety tqk ma.. Co 2 przebieranie chce na siebie sikac a i kupe mi na reke podczas podcierania zrobil juz z 20 razy.. Wiec wiesz kochana;)

reklama
Zuzie ważą na golaska bez pampersa

Tusiaczek tabsy mam azalie, przy Oli też bralam, coś trochę ponad 30zl za opakowanie cena. Waham sie nad mirena

Burza idzie :) świeci słońce, jest duszno, gorąco, pada mzawka, idzie chmura i grzmi, wszystko na raz

Dodalam w GALERII BRZUSZKOW zdjecie swojego brzuszka ale juz bez mojego syeczka w srodku:p:/ Wspominam teraz sobie:)

Ja tez sie zastanawiam nad antykoncepcja.. Dla mnie prezerwatywy sa czyms tragicznym.. Dlatego na pewno tabletki.. Albo krazek dopochwowy.

U mnie waza nawet bez pampka, na golaska.
Byłam wczoraj u lekarza i dr stwierdził, że skoro miałam poród wspamagany proznociagiem to napewno ta "poduszeczka" na głowie wyszła od tego. Tlumaczylam mu ze prożnociąhg miał zupełnie z innej strony ale sie upierał, że mogło pojawić się teraz gdzie indziej.
Nie dał skierowania do szpitala i powiedział, że i tak by mi nie zrobili usg głowki tylko by odesłali do domu.
Zaufałam mu, powiedział, że na 100% jest pewien ze to nic takiego. Posprawdzał go jeszcze ogólnie, i powiedział, że mały jest zdrowy, nie ma oznak, że coś się dzieje. Za dwa tygodnie mamy wizytę w 6tygodniu i wtedy jak nie zejdzie to może cos wiecej sie zainteresuja.
Pozostało nam obserwowac.

U nas dzis od 6rano do okolo 14 maly nie spal wcale. Az pojechalismy na zakupy to usnal i teraz ladnie spi z przerwami na karmienie. Zauwazylam, że bardziej spi od obiadu, przez noc do 3-4 a potem to juz nie chce do rana i poludnia ;)

Ciesze sie ze na razie nie ma u nas kolek, i mam nadzieje, ze nie bedzie ich wcale bo chyba serce by mi peklo.

Piersi mnie bola od dwoch dni, tak jakby maly mniej zjadal i sa ciagle pelne? Nie wiem, boje sie odciagnac zeby znow jeszcze wiecej sie nie naprodukowalo. A maly jakby zjadl z butelki moje mleko to i tak chcial by na cyca. Co tu robic..

Lilla ona nie powiedziała, że za chude, tylko, że pewnie za mało - nie wiem skąd te wnioski - może po wielkości biustu ocenia:-D

Catsun krążka nie można przy karmieniu, tylko tabsy jednoskładnikowe albo wkładka.
Tusiaczek wkładka jak kazdy inny sposob moze miec uboczne skutki... tabsy/krążki/plastry po prostu się odstawia, a taką wkładkę niby można wyjąć, ale zmarnowane opakowanie tabletek to około 40zł do kosza, wkładka to już ponad 1000zł (ja nie mówię o tej taniej, bo tamtej bym się na pewno nie odważyła). a jak ktoś coś źle włoży, albo nie wiem, zacznę mieć infekcje co chwilę czy coś, to wtedy nie da się jej nosić. no i te ciało obce w sobie cały czas? niby krążki stosowałam i było ok, ale mogłam je wyjąć, przesunąć jak przeszkadzał czy coś, no a to na stałe zamontowane jest...

Doti - ja sobie schomikowałam film i zapomniałam! Muszę obejrzeć, to chyba 2h trwa. ale to dziecko takie spokojne... chyba MM przekarmione do filmu :-p

Jagódko - jak biogaje wycofali? ja kupiłam wczoraj i nic nie mówili.
jak po wielkości biustu oceniać mleczarnię, to moje dziecko pewnie ciągle głodne :-p

mi położna na golasa waży

my jutro idziemy do pediatry... już czuję ten wrzask, pisk i krzyk. eff

reklama
Michalina przekazuję co powiedział mi farmaceuta - u nich wyprzedana i w hurtowni już nie ma, bo producent wycofał. Także jak apteka ma zapas to da się kupić.

Do góry