reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Katka bo wszystkie Ci teraz zazdrościmy ciszy;) a ja niepogryzionych cycko.

Mi sie dziś udało zjeść śniadanie ale za to wciąż jestem w pidzamie:/ choć to nie wielka różnica bo i tak chodzę z gołymi cycami, na staniku oszczędze;)

Dziewczyny po sn jak dlugo nosiłyscie te siatkowe gacie i wietrzylyscie krocze?

ja dopiero w domu odkryłam d\o czego służą te siatkowe majty :-)
jak chciałam wietrzyć krocze w szpitalu to kazali mi gdzieś łazić, albo wstawałam do karmienia.w szpitalu nosiłam majtki jednorazowe. w domu jednorazowe i siatkowe

podkłady poporodowe chyba z 3 tygodnie,a później podpaski. 3 tyg majtki siatkowe, bo był mega upał

krawiłam okrutnie ::(

reklama
Michalina a po co budzisz na cyca? I to po dwóch godzinach już? Zbyt szczęśliwe masz życie?

Makota jesteś kolejną której dziś zazdroszczę, gdybym w nie wierzyła to poszła bym do piekła.

Witam,
Aga gratulacje!

Jak przesadzę z noszeniem fotelika też mnie pobolewa, głównie lewa strona, od początku była bardziej boląca.

Wiko spał w nocy 6 godzin bez jedzenia :szok::szok::szok::szok:
Wczoraj coś go męczyło i od 20:30 do północy jojdał na zmianę z płaczem, minidrzemkami i jedzeniem. Jak zasnął o północy, spał na brzuchu do 6 rano. Zjadł, pobekał do 7:30 i spał do 10:30. Jestem wyspana i wybaczyłam mu wczorajsze jojdy :tak:

Teraz czekamy na gości.

Mnie też z lewej boli bardzie, po pierwszej cc mialam tam taką górkę i pewnie teraz wycięli i dlatego tak ciągnie, piecze...a dziś mnie boli po całości bo wczoraj i przedwczoraj lekko przrsadzilam...

28 lipca o godzinie 1:08, z wagą 2970g i wielkością 49cm przyszło na świat nasze największe szczęście, poprzez cc.
Jak tylko sie ogarne napisze coś więcej.
Jak tam KATKA????:-):-):-):-)

Agaa gratulacje, jak czytam teraz, że rodzicie to mnie wspomnienia biorą:-) kiedy to było, niby 1,5 m-ca temu, a czuję się jak by to było 100 lat temu:-D

a propo dłuższego spania, to właśnie nam się taki okres zaczyna, Laura potrafi spać mniej więcej od 22ej do 2.30, czy 3ej, ale to na razie były noce, które można policzyć na palcach jednej ręki. W sumie to już lepiej niż pobudki co 2-2,5 godziny.

Tusiaczku mam nadzieje, że zacznie wiecej spać twój maluszek.

Dziękuję, ja też mam taką nadzieję:)
Tylko wiecie, żeby nie było, że ja tak narzekam na to moje dziecko. Toż to złote dziecko, większych problemów brzuszkowo-kupkowych nie mamy, Mały rośnie zdrowo i pozwala mi jeść wszystko. Ale tak mi się marzy przespać ciągiem z pięć godzin, eh jakie to było by cudowne.

reklama
Wspominałam wam że moja Natalka zaczęła wędrować w nocy. I nie skończyła bo co dziennie nad ranem (godz. 3-4 i trwa aż nie padnie w głęboki sen) co noc do nas przychodzi. Oczywiście ją odprowadzamy, czasem jednak kładzie się między nas i tuli do mnie, łapie za rękę. Dziś tak sobie pomyślałam co będzie gdy urodzę? We czwórkę będziemy leżeć? Słabo to widzę. Martwię się trochę o te początki :-(

Do góry