Katka***
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sie z Polą w 100%, karmisz piersia to dziecko wyciumka najzdrowsze i tyle ile potrzebuje, a przy okazji pocwiczy miesnie. potem latwiej nauczy sie mowicCo do najadania sie dziecka - mi laktacyjna mówiła ze jesli zmieniamy minimum 6 pieluch dziennie to mozemy miec pewnośc ze dziecko sie najada. Jesli to za mało - mysle ze pewniejszym wyznacznikiem jest przybieranie na wadze.
Moim zdaniem nie powinnas kupowac mm. Karmisz piersia wiec dziecko ma wszystko czego potrzeba.
Magdalenko a ty na roli pracujeszwitam się w ten duszny poranek
..noc nawet ok, poza tym, że coraz zabawniejsze figury odstawiam - zastane mięśnie, bolący kręgosłup - kulawa baletnica normalnie
ehhh ściana duchoty w domu, aż się boję co jest na polu.. jadę na chwilę do pracy,
Witam, witam nocna zmiana jest, ale o 3 moja reka nie miala sily odpisywac...
elifit czekamy na Ciebie
Agulam a Ty jak sie dzisiaj miewasz?
Malgos jak Wasze nocki?
Pola, Tusiaczek, angelika, makota, Lilla i cala reszta rozpakowanych "wyspane"?
A jak reszta dziewczyn?
Dziewczyny w dwupaku jak upalna noc?
Za dzisiejsze cc kciukasy
Też tak robię z moją Zolinką. Pielucha przed karmieniem, a potem śpiące maleństwo od cycka do łóżeczkaGosia ja tez zmieniam pieluchę przed jedzeniem. Wtedy po jedzeniu moge położyć małego spac bez obaw ze sobie odparzy pupkę. Gdybym go przebierala po jedzeniu to by sie rozbudzal i znowu zadał cyca, tak jak syn makoty.
Niestety raz na jakis czas (np teraz) zdarza sie ze przed jedzeniem pieluszka jest pusta i wypełnia sie dopiero podczas jedzenia. Wtedy nie mam wyboru i musze przebierać po.
jesli tesciowa uważa ze cos nie tak to znaczy że wszystko w porządku!! także nie martw się na zapas